Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok! Hogy reagálnátok, ha egy fiú akit megdicsérnétek valamiért, vagy vagy egy srác, aki segítene nektek valamiben, jutalomként puszit kérne? Megadnátok neki?
Figyelt kérdés
Még nem volt barátnőm soha, nem is puszilt meg még egy lány sem, de van egypár szimpatikus, kiszemelt, gyönyörű, cuki, okos és kedves lány, akikhez megpróbálnék így közeledni. Mondjuk amikor megdicsér, hogy ügyes voltam, vagy amikor segítséget kért és megköszini, akkor megkérdezem, hogy "Kapok jutalompuszit is?", vagy valami hasonlót egy lágy mosoly, esetleg kacsintás kíséretében.
Hogy reagálnátok? Mit tennétek?
17/F
Hány évesek vagytok?
okt. 6. 09:08
1/4 anonim válasza:
Kiröhögnélek és ott hagynálak a francba.
2/4 anonim válasza:
Én simán adnék az arcodra, ez ari. Leginkább azért mert ez a jutipuszi inkább 10 éves kor körül volt "divat". 17 éves fiútól még nem kaptam ilyen felkérést.😊 18
3/4 anonim válasza:
Kicsit gáz, de van akinél bejöhet.
A kacsintós dolgot inkább hanyagold, nincs összhangban a személyiségeddel.
4/4 anonim válasza:
Ne kacsintgass, mert azt hiszi, hogy arcidegzsábád van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!