Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek menyire jön...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek menyire jön be, ha egy srác nagyon jól főz/süt?

Figyelt kérdés
Menyire szempont nektek?
júl. 13. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Nyilvan egy pozitivum, hogy el tudja latni magat ennivalo szempontjabol. Ha pedig finoman is foz, az pluszban jo :)
júl. 13. 20:17
 2/5 anonim ***** válasza:
9%

Nem szempont. Arra jó hogy elmondja igen ez egy cuki rendes srác viszont baszni nem akar veled. Barátok lehettek.

Enni kell elvinni valahová őket hogy ki tudja tenni instara mit és hol zabalt.

Az nem menő hogy otthon csinál egy kepet róla.

júl. 13. 21:21
 3/5 anonim ***** válasza:
90%

Nekem pozitívum lenne, de

nem ez döntene.

júl. 13. 22:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A nők ezt csak egy bizonyos kor felett kezdik el értékelni. Főleg miután már nem otthon élnek a szüleikkel. :D
júl. 24. 12:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem éppen szempont nekem, de persze jo dolog hogy ellatja magat, ha szivesen is csinalja akar kedvessegbol is az pozitivum, de nem (fontos? mar nem muszaj) "kell". En mondjuk szeretek jokat fozni egy sraccal. Szerintem vonzo
aug. 1. 18:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!