Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti mikor kérdeznétek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mikor kérdeznétek meg a fiút, hogy mit akar tőletek? Fiúk, mit reagálnátok egy ilyen kérdésre?

Figyelt kérdés
jan. 28. 19:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
25%
Ilyen miert kerdeznek meg ?
jan. 28. 20:09
 2/12 anonim ***** válasza:
46%
Mert az egyenes kommunikacio normalis
jan. 28. 20:27
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
Soha nem kérdeztem még ilyet
jan. 28. 20:45
 4/12 anonim ***** válasza:
12%
Amikor már letolta a gatyáját és már a gumit is felhúzta akkor azért rákérdeznék már hogy mit is akar tőlem...
jan. 28. 21:04
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Nem kérdezek ilyet
jan. 28. 23:19
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor kérdeznék ilyesmit, ha pl. egyértelműen a fiú tudtára adtam, hogy én nem akarok tőle semmit és ezt nem fogja fel és tovább nyomul. Akkor megkérdezném, hogy mit akar tőlem? Amúgy nem kérdeznék ilyesmit.

Ha fiú lennék (vagy ha tőlem, lánytól kérdeznék), baromira elszégyellném magam, ha ezt kérdeznék tőlem. Akkor már egyértelmű, hogy a hátuk közepére nem kívánnak. Rohadt nagy lúzernek érezném magam.

jan. 29. 10:52
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
6; és mi van abban az esetben, ha bejön neked; akkor nem kérdezel ilyet? Lehet, ő mást akar, mint te.
jan. 29. 12:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha bejön, akkor nem. Mert magamat tartom annyira értelmesnek, hogy meglássam/felfogjam, hogy miért vagyunk kapcsolatban. Barátoknak akar, szerelem, vagy csak valamilyen érdek.

Ha nekem bejön, én neki nem, akkor lemorzsolódom. Ha továbbra is keres, akkor elhárítom, nem kenyerem besétálni a f.szerdőbe tátott szájjal :-)

jan. 29. 13:28
 9/12 anonim válasza:
100%

Szerintem célszerű, akkor megkérdezni,hamár benned kialakult, hogy neked mik a szándékaid, így meg is beszélhetitek, hogy hogyan tovább.

Egyébként csak abban az esetben kérdezném meg, ha úgy gondolom, hogy tudná inteligensen kezelni a helyzetet.

Érdemes lehet elmondani, hogy te mit szűrtél le azzal kapcsolatban, ahogy közeledett/nem közeledett és megkérdezni, hogy jól gondoltad-e.

jan. 29. 14:11
 10/12 anonim ***** válasza:
Sztem semmi gond azzal ha egy lány ilyet kérdez, igazából engem nem zavarna ha megkérdezném, válaszolnék őszintén
jan. 29. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!