Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » AZ után is akar majd velem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

AZ után is akar majd velem találkozni?

Figyelt kérdés

Már egy éve hogy írkállunk majdnem mindennap, középsuliban párszor beszélgettünk és most volt az első randink. Moziban voltunk és ott elég óvatosan bánt velem, megfogta combomat aztán ment feljebb, de megállt mert látta, hogy új nekem az egész, fogtuk egymás kezét én pedig a vállára tettem a fejem. Hazafelé a buszt várva megtörtént az első csókom és akkor is óvatosan odafigyelve csókolt meg, még mondta is, hogy azért nem akart sietettni a dolgokat mert tudta, hogy nekem ez az első olyan dolog és, hogy neki az a fontos, hogy nekem jó legyen. Mikor írkálltunk először szerette volna azt, hogy az első randin már feküdjünk le, viszont én nemet mondtam és elfogadta, amikor találkoztunk azt mondta jó volt, látni engem, hiányoztam neki, jó volt neki velem és ölelgetett. Szóval nem tudom, hogy most csak sexet akar vagy kapcsolatot (márpedig ha csak sexet szeretett volna akkor nem jön el velem moziba és nem fizet mindent ő)

Most második randira szeretne megint szexet, de nem egyeztem bele ezért ő azt mondta, hogy akkor csak csókot szeretne adogatni ODA... és, hogy én lesz*pjam (elnézést nem tudom szebben mondani), azaz, hogy a szánkkal kielégítsük egymást. Nem tudom, hogy ha azt hagyom neki utána szeretne-e engem látni, az mégsem sex, csak az egyik része(meg kell említenem, hogy 300 km re lakik tőlem, viszont azt mondta, hogy majd látogatni fog). A kapcsolatunkról nem is beszéltünk, mert úgy gondolom nem hozom fel, mert még csak ismerkedünk és félek, hogy tolakodónak és gyorsnak venne az egészet. Meg kell említenem azt is, hogy nekem nagyon úgy tűnt, hogy számítok neki vagy legalább is úgy éreztem, hogy fontosnak tart és én úgy gondolom, hogy normális ha nagyon szeretne a sexet, mivel fiú. Nem tudom ha most beleegyeznék-e (abba, hogy szájjal kielégítsük egymást) utána mi lenne, félek, viszont ha nem egyezek bele akkor neki se lenne jó. Hallottam már olyat is, hogy utána vannak olyan esetek, hogy még jobban megszeretik egymást.Nem tudom mi legyen, tanácstalan vagyok.

dec. 31. 20:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%

Csak szexet akar, semmiképp sem kapcsolatot.

"márpedig ha csak sexet szeretett volna akkor nem jön el velem moziba és nem fizet mindent ő"

Oh dehogy nem, megéri neki azt a pár ezer forintot meg néhány óra befektetést.

Egyébbkent nyisd már ki a szemed, folyamatosan kommunikalja, hogy szexet akar, ebből nem lesz kapcsolat.

Én nem javaslom, hogy belemenj az orálozásba, majd jön egy olyan fiú aki tényleg szeret és nem a rövidtávú kielegülest akar tőled

dec. 31. 20:17
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

Csak meg akar dugni, ezt már az elején tudtodra adta... nem normális, ha már az első randin le akar feküdni veled, főleg hogy szűz vagy.

"márpedig ha csak sexet szeretett volna akkor nem jön el velem moziba és nem fizet mindent ő"

De, ezt hívják befektetésnek. ha bevágódik nálad, és beadod a derekad, akkor bőven megérte neki...

Legyen tarásod!

dec. 31. 20:17
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Olyan nincs, hogy te nem akarsz valamit és megteszed. Jegyezd meg, minden akkor történik, amikor te úgy érzed, készen állsz rá. Ha pedig ez nem tetszik neki, elmehet a búsba! Véletlenül se tegyél olyat, amire még nem állsz készen, senki kedvéért se. Csak magaddal tolsz ki. Ha te azt mondod, még nem akarod, ő meg ezek után elballag, menjen Isten hírével! Akkor így is úgy is elhagyott volna, de legalább te nem sérültél.

Az érzelmek elmélyüléséhez időre van szükség. Olyan fiúnak add a szüzességed (és minden egyebet is), akibe szerelmes vagy és aki viszont szeret. Így fogod tudni csak élvezni és rábízni magad. Te irányítasz, nem ő. Ő legfeljebb próbálkozhat, te pedig megállítod, ha soknak érzed. Az a fiú, aki tényleg szeret téged és fontos vagy neki, meg fog állni, amikor te azt mondod és kivárja a sorát.

dec. 31. 20:23
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Eszedbe ne jusson beleegyezni, ha van önbecslésed...
dec. 31. 20:29
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Evolution is igy kezdödhetett :-)

Tudod a fiumajom is visz egy banánt a lányfiúnak, ha akar vele...

Aztán jön a fiatalkor, mikor meghiv valahová (Hamburger, mozi, stb), aztán jön a ...

A felnötteknél sem müködik máshogy, elviszi vacsorára a hölgyet (megeteti), aztán jön a ...

Ez igy megy tovább...

Aztán minnél jobban beválik a trükk, annál hanyagabbak lesznek. Ezután már direkte megkérdezik, hogy akarsz-e ...

dec. 31. 20:48
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
#5 fiumajom visz egy banánt a lányfiunak? wtf?xddd
dec. 31. 21:07
 7/12 anonim ***** válasza:
30%
Jó, akkor gyümölcsöt, kirántott húst, stb.
dec. 31. 21:15
 8/12 anonim ***** válasza:
65%
Bocs, a mobiltelefonom úgy van beprogramozva, hogy ha azt irom be, hogy majom, akkor automatikusan az jön helyette, hogy fiú. A lánymajmot nem ismeri:-)
dec. 31. 21:23
 9/12 anonim ***** válasza:
90%
"márpedig ha csak sexet szeretett volna akkor nem jön el velem moziba és nem fizet mindent ő" - Ennyit simán megérhet neki egy kaland. Nekem is egyértelműnek tűnik, hogy csak meg akar dugni.
tegnapelőtt 12:04
 10/12 anonim ***** válasza:
90%
ő mondta ki, hogy szexet akar, kérlek nyisd ki a szemed és hagyd ott de azonnal
tegnapelőtt 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!