Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elítélendő, ha egy lány csak flörtölni akar, mint a srác? Bővebben lent…
Sziasztok!
Tavaly ismerkedtem meg egy sráccal, egy ideig flörtölgettünk, ismerkedtünk amikor összefutottunk, de nem voltuk kettesben. Aztán úgy alakultak a dolgok, hogy együtt utaztunk el egy városba, és bár szerintem működött a kémia, inkább kínos volt, mert egyikünk sem volt “felkészülve” és nagyon utolsó pillanatos ötlet volt. Az az igazság, hogy nagyon fáradt voltam aznap és rossz napomat fogta ki és őszintén bevalva, passzívnak tűnhettem a szemében. Pontosan ezért írtam neki később, hogy élveztem a közösen eltöltött időt. A válasza: három hónapig ignorált. Közte láttuk egymást, mert egy sportklubban vagyunk, viszont a következő esemény előtt megkérdezte, hogy nem-e mennék vele. Visszautasítottam, mert sültbolond nem vagyok, illetve nem is úgy jött ki a lépés családi okoknál fogva, hogy praktikus lett volna vele utaznom. Ennek ellenére újból elkezdünk beszélgetni és rá egy hónapra feldobtam, hogy elmehetnénk kajálni. Ezt visszautasította, azzal az indokkal, hogy most nem elérhető.
Egészen sokáig nem láttuk egymást a klubbnál és ha mégis összefutottunk, csak köszöntünk és mentünk a dolgunkra. Erre pár héttel ezelőtt megint megtalálta a hangját: Int, köszön és flörtöl.
Tudom jól, hogy nem gondolja komolyan és hogy csak egy numera vagyok, akivel elcsapja az időt, ha úgy jön ki a lépés, illetve fiatalabb is vagyok nála (és nem különösebben tapasztalt kapcsolatok terén) ezért talán nem is kell különösebben bedobnia magát. Azzal is tisztában vagyok, hogy könnyen kaphatónak tűnök, aki egy kis beszéd után már nyitott. Azonban az az igazság, hogy tudom jól, hogy egy kapcsolat nem férne bele nálam akárkivel a közeljövőben és mivel biztosra vehetem, hogy a srácnak sem komolyak a szándékai, ezért tulajdonképpen egy kis flört senkinek nem árthat.
A következő hetekben lesz megint egy találkozó, ahova sajnos nem tudok máshogy eljutni, csak ha megkérek valamilyen társat, hogy hagy utazzak velük. Arra gondoltam, hogy végül is, miért is ne üssek két legyet egy csapással: Eljutok a találkozóra, illetve boostoljuk mindkettőnk egóját. Hogy jó ötlet-e? Na, abban nem vagyok biztos…
Nem hittem, hogy valaha fel fogok tenni egy “ez gáz” kérdést, de itt van: Mennyire szánalmas, ha egy lány így viselkedik?
18/L 24/F
Semennyire. Az élet ilyen. Jövünk-megyünk, egymásra akadunk, vagy van közös pont, vagy nincs.
A flört izgalmas játék, kis üdítő kapcsolatteremtési gyakorlat. Van benne némi ígéret is, amit nem kell komolyan venni.
De amit a másik művel veled, az a “húzd meg, ereszd meg”, “akkor veszlek elő, amikor akarom”.
Legyen önbecsülésed, felejtsd el. Mikor nincs kilátásba más, akkor bejelentkezik. Fúj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!