Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Most kajak nem akar talalkozni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most kajak nem akar talalkozni vagy ?

Figyelt kérdés

2 honapja irunk kavarunk,talan mar tobb . Csakhogy online :)

Masfel honap utan vegre valahara megkerdezte talizunk e . Megis beszeltunk egy napot. A nap elott en kerdztem ra mi lesz. A valasza h akarta irni hogy megsem.

Ossze is kaptunk hiszem megsem tav kaocsolatot akarok.

Azota mar ket honapja irunk. kajak mit szeretne?

tegnap 21:17
 1/5 anonim válasza:
100%
Engedd el, nem gondolja komolyan a talalkozast, kenyelmesebb szamara ha csak irkaltok. 23f
tegnap 21:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idősek vagytok? Milyen távol laktok egymástól?
tegnap 22:26
 3/5 anonim válasza:
100%
Lehet, hogy csak az egoját növeli veled. Kérdezz rá még egyszer, hogy mikor találkoztok és ha nem akar, akkor hagyd.
tegnap 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Én adnék egy utolsó esélyt neki, aztán, ha nem él vele, akkor viszlát. Ne azt próbáld megfejteni, hogy mit akar, mert azt egyedül ő tudhatja.
ma 00:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy kajak nem tudom mit szeretne, de ez az ember akivel ismerkedsz semmit. Betoji lúzer gyereknek hangzik, es aki talalkozni fél, az minden másban is nyomi lesz. Engedd el, zárd le, keress jobbat.
ma 06:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!