Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejönne egy ilyen fiú?
16/F vagyok, amolyan mackós testalkatú, de nem, vagy kevésbé kövér. Barna a hajam, szemem, és kicsit szlávos(kerek) fejformám van. Egész magas vagyok, 183cm, s bár sportokban nem vagyok valami jó, nagyon sokat biciklizem, kajakozom. Sokat fotózom, rajzolok (esetleg téged :)), meg mindenfélét fabrikálok fából. Kevés dolog nem mozgatja meg az érdeklődésemet, (pl anime) de bármit meg tudok szeretni. Amolyan régi romantikus vagyok, aki inkább parkba menne, virággal, mint piálni (bár nincs ellenvetésem vele). Zenében is mindenevő vagyok. Bár sokan (pl anyám) azt mondják, lusta vagyok, ezen könnyen tudok változtatni, kicsit félénk, bizonytalan, de amúgy vicces, talán még rámenős is vagyok. Meg egy picit hangos. Néha nagyon is. Nem dohányzom és nem is tervezem.
Ha valakit érdekelek, mondjuk 15-17 év között, írjon rám, mert nagyon megbecsülném
Amennyiben beengedem a kapun ,hát persze.. :D
Félretéve a viccet,ami egyébként nem is volt vicces... Nem tudok beléd kötni ,a leírtak alapján rendes ,aranyos emberke lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!