Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk,ha egy lány csak úgy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk,ha egy lány csak úgy flörtöl veletek, hogy gyakran hozzáér a kezetekhez, akkor abból értitek hogy az flört akar lenni?

Figyelt kérdés
Ezen kívül nagyon szégyenlős, szóval sehogy máshogy nem ad jelzéseket, szóval csak ennyiből értitek hogy mit szeretne? Akkor ér hozzátok amikor mondjuk átadtok egymásnak valamit, vagy ilyesmi.
aug. 7. 13:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Helyzettől függően valószínűleg igen.
aug. 7. 13:55
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből aligha jön át.
aug. 7. 14:43
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha simogatod a kezet akkor abbol ra johet.
aug. 7. 22:40
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Helyzettől függ. Mondjuk az utcán, egymás mellett sétálva nem biztos, hogy flörtnek venném, inkább gondolnék véletlenre. Viszont egy kávézóban, egymás mellett ülve nehéz lenne félreérteni.
aug. 8. 00:59
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor ér hozzátok amikor mondjuk átadtok egymásnak valamit, vagy ilyesmi." Hát ebből biztos nem. Értem már véletlen a coopos marika néni kezéhez amikor aprót adtam neki, meg a főnököméhez is amikor villáskulcsot, de azért remélem nem gondolták, hogy flörtölnék velük.

Ha olyan helyzetben érnél hozzá, ahol az nem lehet véletlen akkor igen, gondolhatná flörtnek de így szerintem kizárt

aug. 8. 13:50
 6/18 A kérdező kommentje:

5# :

Igen ebben igazad van, de mondjuk ha ez kb minden nap megtörténik, vagy minden nap akár többször is? Akkor sem vennéd jelnek?

aug. 8. 13:56
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

#6 én biztosan nem. De lehet van olyan aki igen.

Sajnos nem tudok érdemleges tanácsot adni mert mint mondtad szégyenlős vagy (régen én is az voltam) és most ha erre azt mondom, hogy legyél bátrabb azzal nem sokra mész.

Talán annyit még tehetsz az ügyért ha nem csak ebben a helyzetben érsz hozzá vagy nem csak a kezéhez, hanem csak úgy minden ok nélkül is megfoghatod a kezét vagy pl ha ültök egymás mellett hozzábújhatsz vagy odadőlhetsz hozzá, tehát megpróbálhatsz több helyzetben testi kontaktot létrehozni.

Próbáld meg túllépni a határaid. Sok sikert, remélem észre veszi a jeleid!

#5 voltam

aug. 8. 14:13
 8/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm, a válasz, ezek nagyon hasznosak amiket írsz, ezt az odadőlést még meg merem csinálni 😅😅

Még annyi lenne a kérdésem, hogy ugye mindig látványosan zavarba vagyok vele, abból sem gondolnál semmire?

Valamiért én úgy érzem, persze gondolom hülyeség, hogy a zavarba levés tök egyértelművé teszi a dolgot mert olyankor úgy érzem hogy minden kiül az arcomra ami bennem van felé😅 és ez persze csak még jobban zavarba hoz.

Egyébként ő is ilyen félénkebb típus.

aug. 8. 14:20
 9/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ*
aug. 8. 14:23
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem segíthet, hogy ha láthatóan zavarba jössz tőle.

De ha mindketten félénkek vagytok nehéz dolgotok lesz, valamelyikőtök kénytelen lesz venni a bátorságot, hogy egyszer tovább haladjon a kapcsolatotok a flörtölgetésből.

Egyébként hány évesek vagytok?

Te észrevettél bármilyen jelet rajta, hogy esetleg viszonozza az érzéseid?

#5,7 voltam

aug. 8. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!