Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk,ha egy lány csak úgy flörtöl veletek, hogy gyakran hozzáér a kezetekhez, akkor abból értitek hogy az flört akar lenni?
Én 18 éves vagyok, a srác 17.
Igazából annyi hogy párszor ő is csinálta ezt hogy odaad valamit, és közben kicsit tovább marad ott a keze az én kezemen, de ugye te is írtad hogy ez simán lehet véletlen is.
Meg szokott nézni ilyen nagyon mosolygós arccal, de mivel mindig zavarba jövök és elnézek már talán ezt ritkábban csinálja.
Meg a múltkor az volt aminek nagyon örültem és "jelnek" vettem hogy kicsit szótlan volt aznap magához képest és kérdeztem tőle hogy haragszik-e rám valamiért, és erre miközben mondta hogy dehogy is úgy sétáltunk tovább kb fél percig hogy átölelte hátulról, vagyis hogy a hátam közepére tette a kezét. És közben láttam hogy próbálná szemembe nézni, de annyira béna voltam hogy nem mertem, csak látványosan zavarban jöttem itt is.
Erről az átkarolós helyzetről mit gondolsz? Ezen rengeteget gondolkoztam hogy ez csak ilyen baráti lehetett-e
Átölelt hátulról*
Próbál a szemembe nézni*
Na ezt már inkább gondolom jelnek. A szemkontaktól pedig ne félj, nézz nyugodtan hosszan a szemébe. Az is egy egyértelműbb jelzés lenne + a szeméből sok mindent ki lehet olvasni.
#5,7,10
Igen igazad van hogy nagyon kellene az hogy a szemébe merjek nézni, és mindig el is döntöm hogy na majd legközelebb nem leszek ennyire zavarban, de aztán meglátom és mindenhová nézek csak oda nem. Tudom nagyon gáz de egyszerűen majd el ájulok olyankor😅
És igazából úgy érzem kicsit el is rontottam ezzel, mert ezután az átölelős eset után kicsit mintha került volna. Lehet el bizonytalanította hogy nem reagáltam rá semmit?
Lehet mindketten egymásra vártok, hogy a másik tegye meg azt a kicsi pluszt, csak féltek, hogy a másik visszautasít. Legalábbis én a leírtakból erre gondolok.
Ez már 21. század, ha gondolod tedd meg te az első lépést. Nem kell mindig a pasira várni, hogy megtegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!