Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Gáz, ha kockásabb a hasam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha kockásabb a hasam mint a srácnak?

Figyelt kérdés
Egy fiúval (17), én 16/L, most volt második randink, és hát termálfürdőben voltunk. Mikor átöltözés után megláttam fürdőruhában, meglepődtem, mert sportos izmos srácnak gondoltam, de kevésbé definiáltak a kockák a hasán, mint nekem. Szerintetek van értelme folytassuk?

jan. 27. 21:45
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
97%
Ha annyira hülye vagy hogy ez számít, akkor inkább ne, mentsd meg magadtól ezt a szegény gyereket.
jan. 27. 21:47
 2/60 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hülye, sokat edzek, hogy izmos legyek, és ez szerintem egy fontos dolog.
jan. 27. 21:51
 3/60 nb2019 válasza:
95%

Gondolom azért magadról is észrevetted hogy nem vagy mindig te sem "kipattintva", simán lehet hogy amúgy jobban látszik neki is, csak mondjuk felment némi plusz az ünnepek alatt, aztán majd tavaszra-nyárra ledolgozza. Még az is lehet, hogy motiválónak tartja, ha úgy látja hogy neked jobban látszottak, és bejött neki. Szervezzétek a következő randit a konditerembe, vagy menjetek el egyet terepfutni az erdőbe. Ott kiderítheted mennyire sportos. :)

De pár év, és rájössz hogy van még emellett ezer fontos/fontosabb dolog.

jan. 27. 22:03
 4/60 A kérdező kommentje:

Ez mondjuk igaz, hogy látszott hogy tetszik neki az enyém, ez szimpatikus volt. :)

terepfutni mondjuk nem szeretek, de értem mire gondolsz :))

jan. 27. 22:08
 5/60 anonim ***** válasza:
84%

Elsőnél a pont...

Remélem harmadik randin megdönt aztán keres egy normálisat😅

jan. 27. 22:47
 6/60 A kérdező kommentje:

Tökre nincs szerintem igazatok amúgy! Az hogy jó testem van, azért van, mert adok magamra és kitartó vagyok az edzésben. Meg másban, pl tanulásban is, csak a matek miatt nem vagyok kitűnő tanuló. Szóval egyáltalán nem vagyok egy buta nő, aminek itt próbáltok beállítani!

Próbálok olyan párt keresni, aki ezekben a belső tulajdonságokban illik hozzám, és ez a helyzet elgondolkodtatott.

jan. 27. 23:37
 7/60 anonim ***** válasza:
83%

#6 Azért a tanulmányi eredményekkel kapcsolatban mindig legyél kritikus. Sok olyan embert ismertem, aki az élethez sík hülye volt, de magolni azt nagyon tudott. A jó test fogalma pedig egy nagyon szubjektív dolog, nekem nem tetszene egy kockahasú lány.:/

A kérdésre válaszolva: ha egyikőtöket se zavarja, akkor nincs miről beszélni.

jan. 28. 00:01
 8/60 anonim ***** válasza:
100%
Én is egyet értek a legelső válaszadóval hogyha ennyire számít, hogy ennyire számít ez akkor inkább mentsd meg magadat tőle és keress vki olyat aki hozzád hasonló értékrendekkel rendelkezik ilyen téren is (ha egyáltalán van aki nyitott ilyen terű nagyrészt nonsensre)
jan. 28. 05:51
 9/60 anonim ***** válasza:
100%

Mit sportolsz, hogy ilyen izmos vagy?

Hidd el, attól még, hogy kockásabb a hasad, fizikai erőben valószínűleg így is alulmaradnál. Eléggé felszínesnek gondolnálak, ha csak emiatt visszautasítanád.

jan. 28. 06:48
 10/60 anonim ***** válasza:
100%

“Próbálok olyan párt keresni, aki ezekben a belső tulajdonságokban illik hozzám”

Ezzel szemben a küldő tulajdonságai alapján kérdőjelezed meg a folytatást.

jan. 28. 09:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!