Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha kockásabb a hasam mint a srácnak?

Igazad van kérdező.
Én se járnék olyan emberrel, aki nem jön be külsőre. Lehet az bármilyen klasz, ha külsőre nem az esetem. És bizony fontos, hogy egy srác magas és izmos legyen. Szóval teljesen érthető, hogy nem jön be. Keress mást, mert hosszútávon csak zavarni fog, mert találhatàl volna izmosabbat.

"Hűha, azt hiszem triggereltem pár embert, akinek a löttyedt dagi lányok jönnek be."
Szó sincs erről. Nekem a hagyományos, szép női test jön be. Az izmos/kockahasú nők nem tetszenek, mert maszkulinnak (férfiasnak) találom őket, pl. Lil G is ilyen. Tehát válaszoltam a kérdésre: NEKEM baj, hogy kockás a hasad - de jó fej voltam, mert odaírtam, bogy SOKAKNAK nem.
Vagy most az a bajod, hogy nekem nem tetszel?
Fogadd el, hogy nem jössze be mindenkinek!!!

Aki zörgő, csontos, szálkás testre izgul, azt úgy hívják, hogy 6uzi. De még ott se mindenki.
Amúgy mindegy is, soványak vagytok-e, vagy kövérek, ha aztán belehúzzátok magatokat a hullámzó, hat számmal nagyobb gatyákba.

Akkor igazából tök sokatokkal (a fújolókkal is) egyetértünk, hogy a normális nemi szerepek szerint a férfiaknak kéne izmosabbnak lenni. Hiszen nektek se tetszenének a nálatok izmosabb nők.
Persze ennek a fiúnak meg valszeg tetszem, szóval igaziból őt kritizáljátok. :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!