Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Gáz, ha kockásabb a hasam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha kockásabb a hasam mint a srácnak?

Figyelt kérdés
Egy fiúval (17), én 16/L, most volt második randink, és hát termálfürdőben voltunk. Mikor átöltözés után megláttam fürdőruhában, meglepődtem, mert sportos izmos srácnak gondoltam, de kevésbé definiáltak a kockák a hasán, mint nekem. Szerintetek van értelme folytassuk?

jan. 27. 21:45
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
100%
#18 XDDD A kettő közt eléggé vastag az átmenet. A férfiak egy jelentős részének nem tetszenek a kigyúrt nők, de ennek az állításnak a kiforgatása arra enged következtetni, hogy igazából magadnak sem igazán tetszel. Minden kommentedben kompenzálsz, a kigyúrt testedet állítod be kizárólagos jónak, viszont arról nem veszel tudomást, hogy a valóság egy közös dolog, a jó fogalma pedig ilyen esetben megfoghatatlan.
jan. 28. 15:51
 22/60 anonim ***** válasza:
0%

Igazad van kérdező.

Én se járnék olyan emberrel, aki nem jön be külsőre. Lehet az bármilyen klasz, ha külsőre nem az esetem. És bizony fontos, hogy egy srác magas és izmos legyen. Szóval teljesen érthető, hogy nem jön be. Keress mást, mert hosszútávon csak zavarni fog, mert találhatàl volna izmosabbat.

jan. 28. 16:33
 23/60 anonim ***** válasza:
100%

"Hűha, azt hiszem triggereltem pár embert, akinek a löttyedt dagi lányok jönnek be."

Szó sincs erről. Nekem a hagyományos, szép női test jön be. Az izmos/kockahasú nők nem tetszenek, mert maszkulinnak (férfiasnak) találom őket, pl. Lil G is ilyen. Tehát válaszoltam a kérdésre: NEKEM baj, hogy kockás a hasad - de jó fej voltam, mert odaírtam, bogy SOKAKNAK nem.

Vagy most az a bajod, hogy nekem nem tetszel?

Fogadd el, hogy nem jössze be mindenkinek!!!

jan. 28. 17:33
 24/60 anonim ***** válasza:
100%
Ha ugy tetted volna fel a kérdést hogy szakítás mert nem teszik, lehet nem fogsz vonzódni hozzá akkor oké, de a kockahas kiépítettségre építeni a dolgot az azért kemény.
jan. 28. 17:33
 25/60 anonim ***** válasza:
0%

Aki zörgő, csontos, szálkás testre izgul, azt úgy hívják, hogy 6uzi. De még ott se mindenki.

Amúgy mindegy is, soványak vagytok-e, vagy kövérek, ha aztán belehúzzátok magatokat a hullámzó, hat számmal nagyobb gatyákba.

jan. 28. 17:50
 26/60 anonim ***** válasza:
79%
Szal kajakra a csávónak kockáshasa van, csak kevésbé mint neki, ezért ejtené, te jó ég.
jan. 28. 17:56
 27/60 anonim ***** válasza:
79%
18: tévúton jársz ha erre a következtetésre jutottál. Itt nem arról van szó, hogy kinek milyen lány jön be, hanem arról, hogy ha a srác hasa a központi kérdés számodra, akkor gond van az értékrendeddel.
jan. 28. 17:59
 28/60 A kérdező kommentje:

Akkor igazából tök sokatokkal (a fújolókkal is) egyetértünk, hogy a normális nemi szerepek szerint a férfiaknak kéne izmosabbnak lenni. Hiszen nektek se tetszenének a nálatok izmosabb nők.

Persze ennek a fiúnak meg valszeg tetszem, szóval igaziból őt kritizáljátok. :D

jan. 28. 18:51
 29/60 A kérdező kommentje:
Lil G: köszi, megnéztem, szerintem szép lány, de én azért nem vagyok ilyen testépítő.
jan. 28. 18:55
 30/60 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem őt kritizáljuk, hanem továbbra is téged. Felesleges kiforgatni amit leírtunk.
jan. 28. 19:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!