Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Gáz, ha kockásabb a hasam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha kockásabb a hasam mint a srácnak?

Figyelt kérdés
Egy fiúval (17), én 16/L, most volt második randink, és hát termálfürdőben voltunk. Mikor átöltözés után megláttam fürdőruhában, meglepődtem, mert sportos izmos srácnak gondoltam, de kevésbé definiáltak a kockák a hasán, mint nekem. Szerintetek van értelme folytassuk?

jan. 27. 21:45
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
100%

#28 Valóban a férfinak illene izmosabbnak lennie, viszont ha te kifejezetten izomra gyúrsz, azért edzel, hogy minél izmosabb legyél, a végén olyan szép leszel, mint egy IFA lökhárító... az meg minden, csak nem vonzó.

Ha már ennyire edzeni szeretnél, akkor nem lehetne izomépítés helyett mondjuk tornázni, a hajlékonyságod fejleszteni, mozgékonyságot stb.? Értem hogy az is fejleszti a törzs izmokat, de nem a szálkásítás a lényeg és a kocka has.

jan. 28. 19:05
 32/60 A kérdező kommentje:

De amúgy komolyan, hol írtam hogy kigyúrt testépítő lennék?

Sportos lány vagyok és látszik is rajtam (bikiniben meg végképp), de nem arról van szó, hogy hatalmas izmaim lennének. Nem tudom hogy jutottatok erre a következtetésre.

A privátok meg nagyon kreatívak, de nem fogok képet küldeni.

jan. 28. 19:20
 33/60 anonim ***** válasza:
58%

Én csak azt nem értem, miért nem írtad le még mindig, hogy miért zavar téged, hogy izmosabb a hasad 😀

De ha már itt tartunk, ha képes vagy lenyomni szkanderban, akkor is ejtenéd?

jan. 28. 19:36
 34/60 A kérdező kommentje:

Hát mert már vagy tízen leírtátok, hogy felboríthatja a kapcsolati dinamikát, ha a lánynak keményebb izmai vannak.

Az meg milyen lenne már ha ő dobna emiatt.

jan. 28. 19:51
 35/60 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolati dinamika, chh, na, mondom en h ilyen lany a hatam közepére se kellene.
jan. 28. 19:57
 36/60 anonim ***** válasza:

Csak a hasad izmosabb, vagy a karod, lábad, többi izmod is?

jan. 28. 20:23
 37/60 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a fiú számára motovációt fog jelenteni, hogy jelenleg izmosabb vagy nála. Ennek hatására még többet edzt, hogy utolérjen és lehet, le is hagy hamarosan. Le leszel a példakép, amiért edzeni fog. Ez már jó, nem?
jan. 28. 21:53
 38/60 anonim ***** válasza:
61%
Te nem vagy normális, minden hozzászólásodból árad.
jan. 28. 22:04
 39/60 A kérdező kommentje:

Izmos a lábam is.

Szkanderban azért nem hiszem hogy lenyomnám, ettől nem kell félnünk.

"Te leszel a példakép, amiért edzeni fog."

- wow ez tök romantikusan hangzik, tetszik!

jan. 28. 22:42
 40/60 anonim ***** válasza:

Izmosabb a lábad, mint az övé? 😀 ha igen, az is zavarna? Ha nem, akkor a has meg miért igen?

jan. 28. 23:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!