Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha kockásabb a hasam mint a srácnak?

#28 Valóban a férfinak illene izmosabbnak lennie, viszont ha te kifejezetten izomra gyúrsz, azért edzel, hogy minél izmosabb legyél, a végén olyan szép leszel, mint egy IFA lökhárító... az meg minden, csak nem vonzó.
Ha már ennyire edzeni szeretnél, akkor nem lehetne izomépítés helyett mondjuk tornázni, a hajlékonyságod fejleszteni, mozgékonyságot stb.? Értem hogy az is fejleszti a törzs izmokat, de nem a szálkásítás a lényeg és a kocka has.
De amúgy komolyan, hol írtam hogy kigyúrt testépítő lennék?
Sportos lány vagyok és látszik is rajtam (bikiniben meg végképp), de nem arról van szó, hogy hatalmas izmaim lennének. Nem tudom hogy jutottatok erre a következtetésre.
A privátok meg nagyon kreatívak, de nem fogok képet küldeni.

Én csak azt nem értem, miért nem írtad le még mindig, hogy miért zavar téged, hogy izmosabb a hasad 😀
De ha már itt tartunk, ha képes vagy lenyomni szkanderban, akkor is ejtenéd?
Hát mert már vagy tízen leírtátok, hogy felboríthatja a kapcsolati dinamikát, ha a lánynak keményebb izmai vannak.
Az meg milyen lenne már ha ő dobna emiatt.

Csak a hasad izmosabb, vagy a karod, lábad, többi izmod is?

Izmos a lábam is.
Szkanderban azért nem hiszem hogy lenyomnám, ettől nem kell félnünk.
"Te leszel a példakép, amiért edzeni fog."
- wow ez tök romantikusan hangzik, tetszik!

Izmosabb a lábad, mint az övé? 😀 ha igen, az is zavarna? Ha nem, akkor a has meg miért igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!