Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Gáz, ha kockásabb a hasam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha kockásabb a hasam mint a srácnak?

Figyelt kérdés
Egy fiúval (17), én 16/L, most volt második randink, és hát termálfürdőben voltunk. Mikor átöltözés után megláttam fürdőruhában, meglepődtem, mert sportos izmos srácnak gondoltam, de kevésbé definiáltak a kockák a hasán, mint nekem. Szerintetek van értelme folytassuk?

jan. 27. 21:45
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
91%
Igen gaz.Egy lanynak egyatalan nem szep a kockas has.Amugy meg csak a külsösegek fontosak neked. Igazan van az 1. Hozzaszolonak. Mentsd meg a gyereket magadtol.
jan. 28. 10:13
 12/60 anonim ***** válasza:
90%

Első körben a sportos alak egy pozitív dolog, a kockahas viszont nem vonzó egy nőn, nagyon nem...

A tanulmányi eredményeid pedig csak annyit jelentenek, hogy nem vagy lusta letenni a kis hátsód és bemagolni az anyagot, de az értelem (okosság) és a szorgalom között nincs egyenes arányosság, sőt...

jan. 28. 12:03
 13/60 anonim ***** válasza:
100%
Meglátod a farkát és 16 centi helyett 15 lesz akkor is kiírsz egy kérdést?
jan. 28. 13:10
 14/60 anonim ***** válasza:
90%
Nekem meg brutál izmos lábaim vannak mert olyat sportolok, de pocakom az van, mert szeretek enni és ezt örököltem. Most akkor ezért nekem nem lehet egy izmos hasú nőm? Várj, szólok a feleségemnek hogy el kellene válnunk. Nagyon gáz vagy.
jan. 28. 13:58
 15/60 anonim ***** válasza:
0%
Nekem igen, de szerintem sokaknak nem.
jan. 28. 14:06
 16/60 anonim ***** válasza:
19%
Felszines vagy, ennyi. Bottal sem piszkalnalak, pedig a fiatal lanyokat kedvelem. Udv, egy idosebb pasi.
jan. 28. 14:37
 17/60 anonim ***** válasza:
Nincs
jan. 28. 15:16
 18/60 A kérdező kommentje:

Hűha, azt hiszem triggereltem pár embert, akinek a löttyedt dagi lányok jönnek be.

Veletek nem próbálok vitatkozni, inkább azoknak a véleménye érdekel, akiknek az edzett jó testek tetszenek.

jan. 28. 15:40
 19/60 anonim ***** válasza:
69%
Tevedsz, csak eppen egy izmos csaj nem noies. Triggerelted am az anyad valagat, te felfuvalkodott nagykepu liba. 🤣🤣🤣
jan. 28. 15:46
 20/60 anonim ***** válasza:
74%

Nekem tetszenek a sportos lányok, azt viszont azt nem válaszoltad meg, hogy miért jelent gondot, hogy nem annyira kockás a fiú hasa, mint a tiéd...

jan. 28. 15:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!