Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok mit szolnatok ha egy ismeretlen srac leszolitana titeket az utcan vagy tömegközelekedesen es adna nektek egy kedves ajandekot?
Figyelt kérdés
Irjatok meg legyszi mennyi idösek vagytok es hogy mit reagalnatok ha megtörtenne.aug. 12. 21:13
3/10 anonim válasza:
Ha jól nézne ki, ajándék se kéne, ha meg nem tetszik, hozhat bármit, akkor se fog működni.
5/10 anonim válasza:
Én egy ismeretlen lánytól se fogadnék el semmit
6/10 anonim válasza:
Egyszer velem már volt ilyen, nagyon meglepődtem de cukinak találtam :)
7/10 anonim válasza:
3 as, ez így kisebb tévedés, nem csak a kúlsőt kell nézni, sőt, inkább a bensőt.
9/10 anonim válasza:
Nem hinném, hogy elfogadnám, vagy ha igen, sem jelente a késöbbiekben túl sokat nekem a tárgy.
18/L
10/10 anonim válasza:
Kedves gesztus, valószínűleg elfogadnám,de ne várjon cserébe semmit egy mosolyon és egy "Köszönöm"-ön kívül. Ha olyan kedvemben vagyok, talán beszélgetnék vele, aztán ha szimpik, megadom a számom. Viszont én nem kértem az ajándékot, ő se merjen tőlem kérni semmit.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!