Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Első randira vigyek egy Milka...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randira vigyek egy Milka csokit a lánynak? 19/F

Figyelt kérdés
Virágot nem vinnék mivel az sok lány szerint túlságosan rámenős, illetve sokaknak nem jön be. Na de milyen a helyzet egy milka csokival? Lányok ti örülnétek neki? Fiúk, mik a tapasztalatok?

szept. 30. 23:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Ez tök béna... Szerintem ne vigyél semmit.
szept. 30. 23:53
 2/14 anonim ***** válasza:
13%

De, vigyél neki virágot és vegyél fel fehér inget.

Ha ez neki nem jön be, akkor kislánnyal van dolgod

okt. 1. 00:24
 3/14 anonim ***** válasza:
77%

Én mondjuk bármit tudnék értékelni ha kapnék valamit.

A fehér ing tényleg jó ötlet egyébként, és ha végül virág mellett döntesz akkor sem kell brutálisan nagy csokor szerintem.

okt. 1. 05:04
 4/14 anonim ***** válasza:
95%
1 szál virággal semmi gond. Örülnék egy csokinak.
okt. 1. 06:56
 5/14 anonim ***** válasza:
93%

Azért nem szokták javasolni első randi esetében az ajándékot, mert a lánynak onnantól hurcolnia kell magával, ami nem feltétlen kényelmes.

Természetesen szép gesztus, de ha tetszel a lánynak, akkor nem ezen fog múlni a randi sikere.

okt. 1. 07:16
 6/14 anonim ***** válasza:
88%

Mit szeret a lány? Hova mentek?

Én pl sokkal jobban örülnék egy szál virágnak, mint a csokinak, a Milka pedig nálam a kimondottan rossz kategória (szörnyen édes lett)

okt. 1. 07:40
 7/14 anonim ***** válasza:
28%
Igen, mert a cukrosbácsik is így csinálják és nekik bevált.
okt. 1. 07:48
 8/14 anonim ***** válasza:
Csak akkor, ha meg szeretnéd hódítani és bebizonyítani neki, hogy nem vagy csóró.
okt. 1. 11:26
 9/14 anonim ***** válasza:
39%

Persze! Az ajándék egy szép gesztus, de lehet nem pont csokit kellene, mert hátha fogyózik.

Én inkább valami más apróságot vinnék, de lehet még egy kis cserép virág is jobb lenne, mert azt otthon kitehetné és akkor arról is mindig eszébe jutnál! :)

okt. 1. 11:30
 10/14 anonim ***** válasza:
85%
Én a páromtól kaptam az első randira egy pici milka bonbont. Nem szeretem egyébként, elég kevés édességet szeretek, de ennek ellenére értékeltem a gesztust és nagyon jól esett tőle. Korábban egyik első randin se kaptam ilyesmit. Én egy szál virágnak is nagyon örültem volna, mert számomra ez azt mutatja, hogy készült rá és fontos számára ez az egész. Szerencsére a végén adta ide a csokit addig a kocsiban volt és így még magammal sem kellett vinni.
okt. 1. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!