Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira vigyek egy Milka csokit a lánynak? 19/F
De, vigyél neki virágot és vegyél fel fehér inget.
Ha ez neki nem jön be, akkor kislánnyal van dolgod
Én mondjuk bármit tudnék értékelni ha kapnék valamit.
A fehér ing tényleg jó ötlet egyébként, és ha végül virág mellett döntesz akkor sem kell brutálisan nagy csokor szerintem.
Azért nem szokták javasolni első randi esetében az ajándékot, mert a lánynak onnantól hurcolnia kell magával, ami nem feltétlen kényelmes.
Természetesen szép gesztus, de ha tetszel a lánynak, akkor nem ezen fog múlni a randi sikere.
Mit szeret a lány? Hova mentek?
Én pl sokkal jobban örülnék egy szál virágnak, mint a csokinak, a Milka pedig nálam a kimondottan rossz kategória (szörnyen édes lett)
Persze! Az ajándék egy szép gesztus, de lehet nem pont csokit kellene, mert hátha fogyózik.
Én inkább valami más apróságot vinnék, de lehet még egy kis cserép virág is jobb lenne, mert azt otthon kitehetné és akkor arról is mindig eszébe jutnál! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!