Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin befingott? Ti, hogy reagálnátok rá, volt-e már ilyen veletek?
Randiztam egy sráccal, akit egy szerepjáték oldalon ismertem meg. Kb 20 percre lakik tőlem és elmentünk kávézni egyet. Utána mikor mentünk haza, az utcán egy közben nem jött senki, erre befingott és hozzátette, hogy de vártam már ezt a pillanatot és felnevetett.
Nekem valahogy ez nem volt vicces, inkább undorító, jóhogy oda nem fosott mellém. Én az ilyen taplóságnak tartom és visszataszítónak. Megértem esetleg ha kicsúszik, de szabályosan nyomta és nem zavartatta, mintha ez természetes lenne.
Nem valószínű, hogy találkozok vele többször, ráadásul volt egy elég fura stílusa is a viselkedésében, messze nem olyan kellemes volt, mint amikor írtunk egymásnak.
Az utolsó szegmensedben leírtad, hogy nem szándékozol találkozni vele többet, effektíve értelmetlenné téve a kérdést.
De egyébként szerintem sem egy kifejezetten illedelmes dolog ilyesmit csinálni
De ezt ide muszály kiírni???
Ki a francot érdekel, hogy kivel találkoztál?? Téged érdekel, hogy én kivel találkoztam???
Mintha ez természetes lenne. ?
Ez természetes.
A biológia IS és a viselkedés IS.
Nem tartom tabunak a szellentést, de ez a fajta körítés annyira prosztó és taszító...
Szerintem hagyd a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!