Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit reagálnátok?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik és egy városba lakunk de még nem beszéltünk és nem is találkoztunk. Valahogy szeretnék vele találkozni de én úgy gondoltam hogy snapen küldök neki egy olyan streaket amibe azt írom hogy “valakinek nincs kedve találkozni?” és hátha veszi a jelet és azt írja hogy neki van kedve. Szerintetek jó ötlet?2021. jún. 16. 21:45
2/8 anonim válasza:
Jó ötlet, de mi van ha fél írni, hogy neki van? Vagy ha azt hiszi, hogy másnak célzod, ezért inkább meg sem próbálja?
4/8 anonim válasza:
Ez egy elég sz*r ötlet!
Legyen már benned annyi, hogy írsz neki egy ilyet: "Szia Ibolya! Nem ismerjük ugyan egymást, de lenne kedved bejönni este a városba, szívesen megismernélek!"
/nyilván nem kell koppra ezt, csak a lényege legyen hasonló/
Hidd el, ha bejössz neki, nem fog nemet mondani. Ha meg nem érdekled, akkor írja, hogy bocsi, de nem.
A lányok szeretik ha van egy kis tököd! ;)
5/8 A kérdező kommentje:
4es
Köszönöm a válaszod és megpróbálok majd valami ilyesmit írni csak rá kell vennem magam mert nem nagyon merek 😅
2021. jún. 16. 22:13
6/8 anonim válasza:
#4 Igaz, amit írsz, hogy a lányok szeretik a tökös fiúkat, de az picit riasztó lehet, ha valaki idegenként ilyet ír.
Kérdező! Küldhetsz neki hasonló üzit, de az ismerkedési szándékodat (szerintem) kicsit bújtatottan kéne közölnöd.
7/8 anonim válasza:
Szerintem meg jó amit a 4es írt, mert nem biztos hogy a bújtatott üzenetre mer majd lépni, plusz lehet nem jön le hogy ismerkedni akarsz és friendzone-ol. Inkább legyél egyértelmű és udvarias
8/8 anonim válasza:
Hát nem tudom hogy vagytok vele de nekem is már volt ehhez hasonló fiúm hogy küldött egy snapet hogy "nincs kedved talizni ma?" Ezt úgy mondta hogy nem is nagyon ismerem hisz max egyszer láttam az utcán. És ha bár tetszett az a fiú vissza utasítottam mert nem ismerem és nem tudom mit akart csinálni. Szerintem egy lány soha vagy csak ritkán fog elmenni egy sráccal találkozni úgy hogy nem ismeri vagy csak alig. De ha neked sikerült akkor gratulálok, valamit jól csináltál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!