Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Asszem bejön 1 csaj:D, szívese...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Asszem bejön 1 csaj:D, szívesen elhívnám valahova de csak látásból ismerjük egymást sosem beszéltünk lányok ti egy ilyesmi szövegre hogyan reagálnátok hogy szia szimpatikus vagy stb. eljönnél-e valahová?

Figyelt kérdés
Plusz infó 1 ismerősének anno bejöttem úgyhogy 100% h beszelt neki rólam meg az is lehet h meg tanácsot is adott vagy fene tudja szóval elég érdekes szitu.

2020. jún. 14. 00:41
 1/3 anonim ***** válasza:
39%

"szia szimpatikus vagy stb. eljönnél-e valahová?"

Nem.

Ez nagyon buta indítás.

Sok minden másról lehetne beszélni első alkalommal, de hogy leszólítasz egy lányt, hogy elmenjen veled "valahová"?!

Ez idétlenség.

2020. jún. 14. 01:34
 2/3 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem hívd el fagyizni vagy kávézóba. Valahová ne hívd el, mivel az olyan buta kezdés, amilyet inkább figyelmen kívül hagynak. Indíts valahogy így:

Szia, szeretnél velem eljönni meginni egy kávét?

esetleg:

Szia, lenne kedved eljönni velem meginni egy kávét?

Ezekkel nagyobb eséllyel indíthatsz be egy beszélgetést. Ha nemet is mond, sokkal nagyobb eséllyel jegyzi meg, hogy mit mondtál, és akar majd veled találkozni.

2020. jún. 14. 19:39
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Igazából felesleges elmondanod azt hogy 'szimpatikus vagy' ez elég magától értetődő ha már megszólitottad. Ha mindenképpen el akarod hívni valahova már az első alkalommal mikor beszéltek (amit amúgy nem javasolnék) akkor mond neki kb ezt:

szia, egy ideje töprengek azon hogy megszólitsalak e és végül arra jutottam hogy érdemes lenne, ugyhogy szívesen meghívnálak egy kávéra ha lenne kedved hozzá.

Ez a szöveg nálam valószínüleg beválna, ha bejön a srác.

remélem tudtam segíteni, majd ird meg hogy ment, és végül mit mondtál.

17/L

2020. jún. 16. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!