Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » FIÚK, ti minden csajt bekövett...

FIÚK, ti minden csajt bekövettek instán, aki bejön vagy szimpatikus?

Figyelt kérdés

Nagyjából hány százalék követ vissza?

Lányok, mit gondoltok erről?

16/F

2016. máj. 25. 13:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Rohadt gáz ilyenen kattogni. Azokat a hímtaggal rendelkező egyéneket akik ilyenen problémáznak nem is tekintem férfinak. 20/L
2016. máj. 25. 14:01
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha az utcán "követ be" valaki... addig ne foglalkozz vele.
2016. máj. 25. 14:13
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
semelyik vadidegen nőt nem követem sehol.
2016. máj. 25. 14:18
 4/13 anonim ***** válasza:
>,<
2016. máj. 25. 14:24
 5/13 A kérdező kommentje:
Kerlek, legalább valaki egy normális választ. Ha bejön egy csaj es egy suliba jartok például, akkor bekövetitek?
2016. máj. 25. 14:26
 6/13 anonim ***** válasza:
65%

Jaj, ne már. :D A folyosón kövesd be, ne az instán...

Amúgy hogy válaszoljak is: nincs instám.

2016. máj. 25. 14:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem születik elég gyerek. Az instán követitek a lányokat és a skypon szexeltek..
2016. máj. 25. 14:59
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerinted tudni fogja, hogy azért követed instán, mert tetszik neked? :DDDDD
2016. máj. 25. 16:32
 9/13 anonim ***** válasza:

Először is a folyosón kövesd be jellegű viccek nyelvtanilag helytelenek, és emiatt nem viccesek. Pont olyan gagyik, mint hogy lakatot vinnék a lakatlan szigetre (tudniillik nem lakattalan sziget, hanem lakatlan).

Én nő vagyok, így nem tudok férfi oldalról válaszolni. De hogy mit gondolok róla? Hát semmi extrát. Úgy értem, ha valakinek nyilvános az Integram- vagy bármilyen profilja, akkor ő nyilván örül a minél több követőnek. Amúgy meg az Instát hogy lehet "reklámozni"? Facebookra kiteszed, hogy lássák az ismerőseid?

2016. máj. 25. 18:30
 10/13 anonim ***** válasza:

"Először is a folyosón kövesd be jellegű viccek nyelvtanilag helytelenek, és emiatt nem viccesek"

Örülök annak hogy te eldöntöd hogy mi vicces és mi nem, de ezzel pont melléfogtál, mert nem viccnek szántam, inkább enyhe célzásnak. :)

2016. máj. 25. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!