Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek az ilyen mennyire szimpatikus, esetleg bejön-e?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok,a szemem barna,a hajam lassan a derekamig ér és szőke,kicsit göndör.Alkatomról csak annyit,hogy mivel sokat sportolok,nem vagyok egy csontváz,167cm és 56kg vagyok.Szeretem a zenét,a művészeteket.Sokat tudok beszélni,de szeretek másokat is szóhoz juttatni :D imádok beszélgetni,sok témához könnyen hozzászólók,eléggé nyitott vagyok az emberekkel.Szeretek sok új dolgot kipróbálni.Sok haverom van,de inkább azzal a pár emberrel töltöm az időm nagy részérlt,akik a legjobb barátaim. :)
Nagyjából ennyi :)
2016. jan. 7. 00:01
2/11 anonim válasza:
Szipatikus:) Hogy be jön-e? azt csak akkor tudom megmondani ha megismerlek 16/F
3/11 anonim válasza:
Ez mind pozitívum amit felsoroltál! Viszont kinézetben az összkép számít, belsőt meg csak ismerkedés után lehet rendesen ki ismerni. Szóval a kérdésedre válaszolva szimpatikus és ha minden stimmel be is jön. :) 17/f
4/11 anonim válasza:
persze
kivéve ha ronda vagy mert akkor nem
5/11 Egyenes út válasza:
Kép nélkül nem lehet megmondani igazán.
7/11 anonim válasza:
Egyenes út
Te sem vágod hogy működik ez :D
Kérdező,ezek szerintem kh*rrrva jó tulajdonságok :D
15/F
8/11 anonim válasza:
Be, már csak egy kérdésem van: Hová valósi vagy? :)
9/11 A kérdező kommentje:
6# Röplabdázom és atlétikázom :)
2016. jan. 7. 14:25
10/11 A kérdező kommentje:
8# Budapest környéke
2016. jan. 7. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!