Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez jó program lenne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jó program lenne?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nagyon tetszik, és tett rá pár utalást, hogy őneki is tetszek.

Arra gondoltam találkozni kéne, de nem tudom hogyan és hova hívjam el.

Múltkor arról beszélgettünk, hogy veszek egy jó minőségű parfümöt, majd elkezdte mondani, hogy milyen illatok állnának nekem jól.

Szerintetek jó program, ha elhívom magammal parfümöt választani? Én fizetnék mindent, és ha valami neki is megtetszik, akkor megkapja tőlem ajándékba/emlékbe. Ez működhet?

Lányok ti hova mennétek el első “randira” szívesen(15-16 évesen)?

okt. 6. 17:40
 1/3 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem jo bar pl. en lehet hogy elosszor inkabb ilyen kavezos beszelgetos randit javasolnek. Az elhivast illetoen pedig: szia, lenne kedved ....(idopont) eljonni velem parfumot nezni/meginni egy teat/setalni egyet/ stb.

A lanyok birjak ha a fiu hatarozott. Sok sikert! :) 16/L

okt. 6. 17:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Első randira szerintem se ezt kéne.
okt. 7. 06:11
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hülye ötlet.
okt. 7. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!