Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Tiltsam le vagy túl reagálom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tiltsam le vagy túl reagálom?

Figyelt kérdés

Hosszú sztori de nem tudom senkivel megbeszélni, és nagyon tanácstalan vagyok.

Pont egy hete beszélek egy fiúval, ő kérte el az instámat, es irt is egyből, mivel külföldön el van idő eltolódás, beszélgettünk meg minden, csomót bókolt. Mindig ő ir először hogy kit csinálok, és sose add egy szavas válaszokat, mindig kérdez erdeklodik. Viszont 20-30-40- és egy órába is telik amíg vissza ir. Mondtam neki hogyha nem akar beszélgetni mondja meg és töröljük egymást de ne szórakozzon velem. Írta hogy semmi ilyesmiről nincs szó csak fáradt és az idő eltolódás miatt szarul tudd írni. Meg mondta hogy eszébe sincs játszani velem. Megint beszélgettünk de mostmár van hogy 2-3 óráig se ir vissza és látom hogy elérhető. Tegnap este telefonáltunk és mondta angolul mondom hogy pontosan értsetek “ I like you a little” es kerdeztem hogy olyan tekintetbe és mondta hogy igen, meg kérdezte hogy beszélgetek e mással. Mondtam hogy nem ő is mondta hogy nem. Utánna viccből mondtam hogy hogy mondhatja hogy én vagyok élete szerelme ennyi idő után és mondta hogy WHAT NO és nevetett.Es mondta hogy majd meglátjuk mi lesz ebből. Ma írtam neki 4 órája de meg mindig nem irt vissza pedig fent van online. Tiltsam le mert játszik velem, vagy én vagyok túlságosan rá állva? De ha valakit kedvelsz nem akarsz vele mindig beszélni?

aug. 13. 15:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
24%
Tiltsd le! Ide nem kell több mondat ennél, a tények magukért beszélnek!
aug. 21. 14:25
 12/13 anonim ***** válasza:

- Az, hogy elérhető, az azt jelenti, hogy olyan helyen van, ahol van wifi és nincs lecsukva a Messenger vagy ahol beszéltek. Szóval lehet üzleti találkozón van, vagy munkahelyen, vagy csak a családjával, vagy lehet alszik, vagy mást csinál.

- Az hogy nem válaszol azonnal, annyit jelent, hogy van saját élete, hobbijai, ismerősei, más elfoglaltságai. Én se írok azonnal vissza, ha írnak nekem.

- Az is simán benne van, hogy írsz neki és látja, de abban a pillanatban nem tud / nem akar válaszolni. Mondjuk metrón áll és látja, hogy írsz neki, akkor ott hirtelen válaszolni rohadtul macera. Vagy épp az anyjával van, és nem akarja a telóját nyomkodni, mikor vele beszél.

- Ez a "poén"-kijelentés kisséééé creepy volt, én se reagáltam volna rá másképpen.

aug. 21. 14:48
 13/13 A kérdező kommentje:
#12 egyetértek viszont a poén azért annyira creepy nem volt mivel ő rengeteg ilyet mondott nekem, szoval azért annyira ciki nem volt
aug. 23. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!