Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Félek, hogy rosszul reagálok!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy rosszul reagálok! Mit lehetne tenni ebben a helyzetben ha előfordul?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ez az új "félelem" ma fogalmazódott meg bennem.

Van egy fiú, elég jóban vagyunk. Volt már ölelés, illetve adott puszit a számra. Lehet ebből komolyabb is lesz. Azt már észrevettem, hogy kicsit különböző ütemben akarnánk haladni (én szívem szerint lassítanék).

Biztos vagyok benne, hogy ő lesz az, aki ha elhangzik a szeretlek szó kimondja, vagy leírja.

Viszont én nem szeretek a szavakkal dobálózni, tényleg nem. Ezért ha nem érzek semmi ilyet, akkor nem szívesen mondanám neki.

Ilyen helyzetben mi lenne a normális reakció?

Akár szóban vagy üzenetben elhangzó szeretlek esetén.

Kérlek adjatok tippeket

16L

jún. 15. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:
96%

A legjobb az őszinteség.

Akár megelőzve a vallomást, már most mondhatod, hogy lassabban. (megnyugtatva, hogy nincs más a láthatáron)

Persze benne van a pakliban, hogy lelép, de akkor nem is nagyon akart mást, csak "azt".

jún. 15. 18:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is mond el neki,hogy neked ez egy kicsit gyors,lassítsunk. Igen, Ahogy az előző válaszoló mondta,lehet,hogy lelép,de akkor nem ő volt a megfelelő vagy az igazi .

16l

jún. 15. 20:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is a fiú mondta ki előbb. Eleinte nem mondtam vissza. Cdak mondtam, hogy nekem nehezebb ezt kimondani, mert az kell, hogy tényleg komolyan gondoljam. Megértette, később már viszonoztam, mondtam magamtól. De ehhez kellett, hogy kapjak időt.
jún. 15. 20:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is mondd meg neki, hogy lassítson.
jún. 16. 13:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az előző kapcsolatomban velem is ez volt. Én lassabban akartam haladni. Ő megértette, és nagyon türelmes volt. A szeretlek szót is ő mondta ki előbb. Mondtam neki hogy nekem több idő kimondani. Megértette. Egy idő után aztán én is ki tudtam mondani.
jún. 17. 18:41
 6/6 anonim válasza:
100%
elmondhatod neki, hogy neked is tetszik, de még nem érzed annyira komolynak a helyzetet, hogy ilyen nagy szavakat használj. vagyis az igazat.
jún. 20. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!