Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy rosszul reagálok! Mit lehetne tenni ebben a helyzetben ha előfordul?
Sziasztok!
Ez az új "félelem" ma fogalmazódott meg bennem.
Van egy fiú, elég jóban vagyunk. Volt már ölelés, illetve adott puszit a számra. Lehet ebből komolyabb is lesz. Azt már észrevettem, hogy kicsit különböző ütemben akarnánk haladni (én szívem szerint lassítanék).
Biztos vagyok benne, hogy ő lesz az, aki ha elhangzik a szeretlek szó kimondja, vagy leírja.
Viszont én nem szeretek a szavakkal dobálózni, tényleg nem. Ezért ha nem érzek semmi ilyet, akkor nem szívesen mondanám neki.
Ilyen helyzetben mi lenne a normális reakció?
Akár szóban vagy üzenetben elhangzó szeretlek esetén.
Kérlek adjatok tippeket
16L
A legjobb az őszinteség.
Akár megelőzve a vallomást, már most mondhatod, hogy lassabban. (megnyugtatva, hogy nincs más a láthatáron)
Persze benne van a pakliban, hogy lelép, de akkor nem is nagyon akart mást, csak "azt".
Szerintem is mond el neki,hogy neked ez egy kicsit gyors,lassítsunk. Igen, Ahogy az előző válaszoló mondta,lehet,hogy lelép,de akkor nem ő volt a megfelelő vagy az igazi .
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!