Amikor valami miatt nagyon rossz nektek előfordul hogy a baràtaitoktól nem azt kapjàtok amit ti adtok hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
2023. máj. 14. 22:17
1/5 anonim válasza:
Nem. Bár még nem volt ilyen, hogy nagyon rossz lett volna. Vagy csak nem értem a kérdést.
2/5 anonim válasza:
Mármint hogy te mellette vagy, amikor neki nehéz, ő viszont nem foglalkozik veled, amikor neked lenne szükséged rá? Előfordult, persze. Le is zártam azt a kapcsolatot.
3/5 Kései Sirató válasza:
Szerencsére ilyen nem volt, amikor rossz dolgok történtek velem , a barátaim mellettem álltak.
4/5 anonim válasza:
Nekem sajnos pont a barátaim okoztak olyan bánatot,gondot,ami hosszú évek óta keseríti az életem.
5/5 anonim válasza:
Nem könnyen engedek magamhoz olyan közel embereket, hogy az ilyen dolgaimat megosszam velük, viszont ha "kiérdemlik", akkor azért, mert tudom, hogy nem ez lesz a vége. Konkrétan egy ember van, akit tényleg felhívhatok ilyesmivel bármikor, mindig próbál segíteni, ahogy én is neki, és van egy másik, akivel nagyon ritkán, de szintén szoktunk ilyesmikről beszélgetni. Ő is mindig próbál segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!