Fiúk-lányok, előfordult már veletek hogy, egy cipő, zokni vagy harisnya kilyukadt és szóvá tette a szüleitek vagy a barátaitok?
Volt:
Cipő :sokszor, régen mindenben fociztam, és ezért sok lábbeli tönkrement. Meg egyszer elesett egy szandálomnak a talpa, és szétjött egy lábujjközös papucsom (nyilván feltűntek nekem is ezek)
Zokni:elkopik az alja az évek alatt/beakad valami hegyesbe.
Harisnyán meg ugye van, hogy felfut a szál, nyilván, mert megkarcolja valami/beleakad valamibe. Ritka, ha egy harisnyán, ami itthon van, nem látok egy lyukat sem.
Cipőt nem. Mindig észrevettem ha egy cipő az utolsókat rúgja és vagy nem vettem fel többé vagy vittem váltócipőt :D
Zoknival ritkán történt meg, általában észreveszem ha kilyukad és onnantól vagy megvarrom ha olyan vagy kidobom.
Nejlon harisnyával megesett már. De ott gyakran előfordul, elég annyi, hogy a szék ne legyen egyenletes (és melyik iskolai szék nem ütött-kopott?). Ez gyakorlatilag minden iskolai rendezvénynél megesett velem.
Ilyenkor egyébként inkább osztálytársak szóltak, hogy ne legyen ciki - és vagy adtak új harisnyát vagy szimplán harisnya nélkül voltam :D
Egyszer szakadt zoknit vettem fel, anyám meg kitalálta, hogy menjünk el cipőt venni, mikor a boltban észrevette, hogy lyukas, nagyon kibukott, ő rendkívül háklis az ilyenekre. Utána kaptam 10 pár zoknit is. De hasonló a szituációban volt már, hogy a felemás zokni, vagy a vőlegényem több számmal nagyobb fekete zoknija volt rajtam. Anyám ezeken is mindig nagyon hüledezett. Sőt, egyszer egy hibátlan, ám lila zokni sem tetszett neki, azt mondta, hogy a zoknim igazi férfi taszító. Ő ilyen.
Mások valahogy soha nem vizslatták a zoknimat. Cipővel még nem volt ilyen bajom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!