Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk-lányok, előfordult már...

Fiúk-lányok, előfordult már veletek hogy, egy cipő, zokni vagy harisnya kilyukadt és szóvá tette a szüleitek vagy a barátaitok?

Figyelt kérdés
Voltatok valamilyen helyetben hogy a zoknitok vagy cipőtök kilyukadt, és szóvá tette a szüleitek vagy a barátaitok?

2020. júl. 29. 23:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Cipő, zokni miatt nem, harisnyával ritkán fordult elő, hogy nem vettem észre és más szólt. Általában meg szoktam érezni, ha szakad a harisnyám és olyankor gyorsan orvosolom a helyzetet, mindig van nálam tartalék harisnya, arra az esetre, ha menthetetlen a helyzet, de sokszor elég egy kis körömlakk is, h ne szaladjon tovább. Általában a lábfejemnél szakad, és ha nem látszik ki nagyon a lábbelim alól, akkor nem cserélem le, és ilyenkor esett meg párszor, h megfeledkeztem róla, és barátnőm, tesóm szólt, h lyukas... 32/N
2021. okt. 21. 20:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!