Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A párommal Bogláron strandoltu...

A párommal Bogláron strandoltunk nem vagyunk már fiatalok de a párom szereti az egyrészes fűrdőruhákat van is egy egy részes nagyon fényes fűrdőruhája amit még tölem kapott sokan megbámulták öt már ennyire nem lehet felvenni ilyen fajta fűrdőruhát?

Figyelt kérdés
febr. 17. 18:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül. Ha jól néz ki, akkor meg fogják nézni.
febr. 17. 18:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Tudom nem túl aktuális a kérdés hisz tavaly nyáron volt de a nejem mindig mondta hogy kérdezem meg köszönöm
febr. 17. 18:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
febr. 17. 18:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Az emberek mindig találnak bámulni valót.
febr. 17. 19:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk mai darabok a nejem fiatalabb nálam régen tornász volt így fiatalos feszes a teste és vékonyabb is a órához képest böven szerintem
febr. 17. 19:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Le a kalappal, én nem tudnám rávenni magam, hogy -1 fokban a parton strandoljak.
febr. 17. 19:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy azért nézték mert egyrészes. Inkább mert a fényes anyag cigányos és/vagy ribis.
febr. 17. 20:43
 8/8 hosszúhajú ***** válasza:
a jó alak már elég ok a bámulásra - pláne ha nem mai csirke az ember! hajrá egyrészes, nem állunk a sorba!
febr. 17. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!