Két részes fürdőruha vagy egyberészes?
Figyelt kérdés
Császár után eléggé megmaradt a hasam, az egyberészes elég kényelmetlen, a két részesbe viszont látszik a hasam és nem lapos egyáltalán. Nem tudom melyik lenne jó, párom szerint az egyberészes de az egy kicsit kényelmetlen.2021. jún. 11. 22:17
1/8 anonim válasza:
Amelyikbe te jól érzed magad! Ne foglalkozz mások véleményével, főleg hogyha természetes az az ok amiért éppen van egy kis hasad.
2/8 anonim válasza:
Ha az egyberészesben neked kényelmetlen, akkor mindenképp a kétrészes a nyerő. Teljesen mindegy, hogy nem lapos a hasad, attól még felveheted, nem a kifutóra mész. Ha a hasad miatt kellemetlenül éreznéd magad (amire nincs okod amúgy, senki nem azt fogja nézni), akkor esetleg amíg nem mentek vízbe, köss a derekadra egy strandkendőt. Magasabb derekú kétrészes fürdőruhát is javasolnék, de mivel az alhasad takarja, lehet az is kényelmetlen lenne.
3/8 A kérdező kommentje:
Esetleg ha felvesznek a kétrészesre egy pántos trikót az nagyon béna?
2021. jún. 11. 23:23
4/8 anonim válasza:
Van olyan kétrészes aminek a felső része olyan mint egy trikó. Ha ennyire zavar a hasad akkor vegyél olyat, az nem feszül a hason.
5/8 anonim válasza:
Szerintem ha a kétrészes kényelmesebb, akkor inkább azt vedd fel, nem éri meg magadra erőltetni valami olyat, ami kényelmetlen.
De amúgy vannak olyan bikinik is, amik kicsit többet takarnak, szóval ha jobban éreznéd magad, ha nem látszódna a hasad, lehet megéri venni egyet. Pl. Sheinen van elég sok ilyen, és egyeltalán nem is néznek ki rosszul.
7/8 A kérdező kommentje:
Két részesbe voltam jó volt.
2021. jún. 13. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!