Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi lehet a gond az egyberészes...

Mi lehet a gond az egyberészes fürdőruhával?

Figyelt kérdés

Eddig mindig bikinim volt, most próbáltam olyan egyberészest amit lehet pánt nélkül is hordani, de van egy nyakbaakasztós pántja.

Akármilyen nagyot vettem fel úgy éreztem, hogy hosszúságra kicsi és húzza le a nyakamat. Mennyire normális ez? Magas vagyok de ennyire azért nem...

Nektek nem volt ilyen problémátok vagy csak meg kell szokni hogy nem annyira kényelmes mint egy sima bikini?

2019. júl. 31. 13:58
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
En alacsony vagyok, de ugyanezt erzem minden egybereszessel, szoval en maradok a Bikini mellett, az kenyelmesebb.
2019. júl. 31. 14:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, nekem ilyen problémám soha nem volt, bár én a vállpántosakat jobban szeretem, mint a nyakbaakasztósakat. Amikor a fazon nem volt jó, és nem volt elég hosszú a fürdőruha (viszonylag magas vagyok), akkor inkább a fenekemnél akart mindig elmozdulni/felcsúszni.

Egyébként szerintem ha nem nagyon extra fazon (bár kétrészesből is láttam már érdekeseket), akkor kényelmesebb, mint egy bikini az egyrészes, azt az esetet leszámítva, amikor kijössz a vízből, akkor ha nem öltözöl át, akkor ott van a hasadon a vizes ruha, és lassabban szárad. Ez jobb bikiniben.

2019. júl. 31. 16:06
 3/3 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Én az átlagosnál magasabb vagyok, és nem nagyon volt ilyen gondom.

Max nézz állítható pántosat, vagy ne erőltesd, ha nem kényelmes.

2019. júl. 31. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!