Lehet ebből gond?
Figyelt kérdés
Barátom 18, én 20, és szeretnék stílust váltani. 20 évesen már nem igazán érzem jól magam azokban a ruhákban amit 17-18 évesen hordtam, és mondjuk még most is hordom őket. Az baj hogy kevésbé jó a stílus érzékem és volt mikor csak előkaptam egy farmert a szekrényből és felvettem hozzá egy normális pólót. Nem nézett ki rosszul, de úgy gondolom hogy az az öltözködési stílus inkább a 15 év körüli korosztályt tükrözi. Ráadásul rátesznek egy lapáttal a fiatalos arcvonásaim. Sok helyen azt hitték kb 13-14 éves vagyok. Szeretnék nőiesebben öltözködni, de nem p*csásan.. Nem az a célom, hogy mutogassam magam, hanem hogy kicsit komolyabb cuccokba járjak. Barátom eléggé féltékeny típus.. Szerintetek tudnék gond nélkül stílust váltani? (Persze nem kihívó meg p*csa nadrág, hanem pl sportos stílus. Szűkebb, csipke mintás, vagy sima egyszerű pólók,crop top, farmer vagy joggers nadrág, bőr- esetleg farmerkabát.) Nektek erről mi a véleményetek?2019. máj. 8. 21:06
1/3 anonim válasza:
Nem értem miért lenne egy stílusváltásból gond.
Ha ő nem fogadja el azt, hogy te szeretnéd jobban érezni magad a bőrödben akkor az annyit is ért.
Egyébként szerintem már a crop top, farmer, joggers is jellemzi a 15éves korúakat, szóval én itt nagy változást egyenlőre nem tudok kivenni ebből. Esetleg képeket linkelnél, hogy miből milyet szeretnél?
2/3 anonim válasza:
Szerintem ha fokozatosan teszed akkor neki sem fog annyira szemet szúrni,sőt inkább lehet tetszeni fog neki,hogy egy igazi nő lettél mellette.Az pedig,hogy féltékeny ne befolyásoljon,mert akkor ennyi erővel az utcára se lépj ki hisz teli van férfiakkal.
3/3 anonim válasza:
Azért 20 évesen egy ilyen kérdést kiírni kicsit nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!