Nagyon kirívó egyberészes fürdőruhába és rövid nadrágba vásárolni menni?
Jelen pillanatban nem tudok átöltözni de viszont venni kéne néhány dolgot egy nagyobb bevásárlóközpontban
18L
Nem az. Sőt szerintem nem is látszik csak ha valaki nagyon figyeli.
Az elsőnek meg üzenem hogy nem fog a te kedvedért majd pulcsiban járkálni. Ma már minden erkölcstelen?🙃
Nem kihívó. Úgy fog kinézni, mintha body-t viselnél, vagy a trikódat betűrted volna a sortodba. Az anyaga más, ennyi.
Az erkölcsrendésszel ne foglalkozz, szegény ütődött.
Így kell ezt csinálni!
Ha nem azt a választ írod amit a kérdező olvasni szeretne és a többi majom is akkor jelencsé,töröjé!
Tehát nem őszintén kell válaszolni.
Igaz? Kedves 72%-os!
Na akkor hazudok én is úgy hogy beálljak az állszentek sorába....
Á dehogy!
Semmi kirívó nincs benne nyugodtan viselheted bárhol, ahol csak szeretnéd hisz nő vagy mindent megtehetsz!
Szerintem nem. ha sima bikinifelső lenne rajtad shorttal az kirívóbb lenne azt lehet szóvá is tennék.
Egyébként én is szoktam így elmenni a helyi üzletekbe strandról hazafelé például. Alapból bicajjal szoktam menni ilyenkor egyrészes fürdőruha plusz egy rövidnadrág meg egy vászoncipő abba könnyebb tekerni, legalább is nekem.
Én nyáron gyakran járok így boltba vagy akárhova ami mégsem hivatalos hely, a kutya nem szól érte. Régebben volt amikor tornadresszt vettem fel rövidujjút és arra egy nadrágot vagy szoknyát és úgy mentem boltba, vagy csak tekerni egyet a környéken.
Itthon meg nyáron fürdőruhába vagy tornadresszbe vagyok, ha melegem van letusolok, megtörölgetem magam hogy ne tocsogjon minden a víztől ha a házba teszek veszek és ennyi.
Persze utcára ha kimegyek alsót veszek fel hogy mégse legyen kinn a fél seggem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!