Jánosgazda kérdése:
Elfogadható dolog orosz ruhákban járni az utcán?
Figyelt kérdés
Kaptam télre különböző ruhadarabokat ajándékba. Egyrészt egy eredeti keleti blokkos katonai nagykabátot, meg egy utángyártott orosz usánkát. Kérdésem az, hogy tekintve hazánk történelmét, kirívó-e ilyen ruházatban utcára menni? Nincsen rajtuk semmilyen önkényuralmi jelkép, csak szakasztott úgy nézek ki benne, mint egy szovjet katona.2019. jún. 5. 22:50
1/9 anonim válasza:
:DDD
Valld csak be szépen, hogy direkt arra utazol, hogy ezzel a szerkóval magadra vond néhány ember tekintetét! :)))
Sajnos többnyire nyugdíjasok elsznek, a mai fiatalok max azt fogják megkérdezni hogy hol/mennyiért vetted :DD
2/9 A kérdező kommentje:
Hát nyilván az öltözködésnek az is az egyik szerepe, hogy magára hívja az ember a figyelmet, ez lenne a "divat". (Ez mondjuk kicsit bizarr divat). De valóban tetszik a szett, nagyon is tetszik, csak kicsit tartok tőle, hogy meglincselnek xd
2019. jún. 5. 23:14
6/9 anonim válasza:
Nekem személy szerint nem tetszik. Vedd fel nyugodtan amihez kedved tartja és ne foglalkozz azzal amit mások mondanak. Megfognak nézni, de hát istenem, a kék meg a rózsaszín hajammal is úgy megnéztek mint ha valami ufó lennék.
7/9 A kérdező kommentje:
AK nélkül :D
Egyébként pedig a színes haj nem annyira ritka dolog, és ráadásul sokaknak jól áll :D
2019. jún. 7. 02:04
8/9 anonim válasza:
Nyáron? 😂 Mert akkor elég kirívó lesz.
Viccet félre téve, szerintem semmi baj nincs azzal ha ilyen ruhákat veszel fel.
9/9 anonim válasza:
Van katonai bricseszem és gimnasztyorkám is. A nadrágot gyakran viselem hétköznapokon. Martenssel felvéve kifejezetten jól néz ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!