Fiamhoz elkezdett járni egy osztálytársa aki rossz szociális körülmények miatt nagyon büdös, csúnya dolog ha el fogom küldeni valamire hivatkozva?
Nem akarom megsérteni, de iszonyat büdös.
Amúgy tisztelettudó.
Fürdesd meg. Nyár van, ilyenkor lehet úgy tálalni, hogy milyen jól esik az embernek a melegben egy kicsit fürödni, pancsolni.
Egyébként igen, finoman szólva is csúnya dolog olyanért büntetni egy gyereket, amiről nem ő tehet.
Én kipuhatolnám, akár a fiamon keresztül, hogy mi a helyzet, mert lehet, hogy otthon annyira rosszak a körülmények, hogy nem tud rendesen tisztálkodni, és akkor felajánlanám, hogy nálunk is megfürödhet, akár két naponta. Ha jóban van a fiaddal.
Inkább segíts rajta, mint hogy kitiltod a lakásból.
Iskolás gyerekről van szó, nem kisgyerek. Ha büdös, akkor a rzhája is büdös, nem egyszerű testszag. Én nem fürdetném meg, nem létezik, hogy nem átlátszó. Az lenne sértő, meg az, ha megmondanád, hogy büdös.
Én kitalálnék valamit, pl. hogy programunk van, és el kell mennünk.
10 éves a fiú.
Nem szeretném ha nálunk kezdene el fürdeni.
Nagyon büdös a ruhája és izzadságszaga is van.
Sajnálom szegényt, de zavar a rettenetes szaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!