Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Előfordult már önökkel, hogy...

Előfordult már önökkel, hogy ilyen helyzetben egy idegen előtt elsírták magukat?

Figyelt kérdés
Olyan esemény, pl. masszázs vagy kozmetikai kezelés alatt, amikor az illetőt nem ismerték közelebbről, de az önök felé irányuló figyelme akkora lelki katarzist okozott, hogy eleredt a könnyük.
2023. aug. 1. 14:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Dehogyis.
2023. aug. 1. 14:57
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Nem.
2023. aug. 1. 14:57
 3/11 anonim ***** válasza:
77%
Nem. 🤔
2023. aug. 1. 15:03
 4/11 anonim ***** válasza:
52%
hogyne, ez a hála állapota
2023. aug. 1. 15:03
 5/11 anonim ***** válasza:
66%
Nem volt ilyen, és nem is tudom elképzelni. Amúgy sem sírok könnyen.
2023. aug. 1. 15:20
 6/11 anonim ***** válasza:
48%

Vannak olyan emberek akiknek könnyebb megnyílni: papok, szociális gondozok, ...

Lehet, hogy aki elsírta magát azt valami lelkiprobléma nyomasztotta vagy csak egyszerűen el volt szokva attól, hogy valaki ekkora figyelmet szentel neki.

Az is észrevehető, hogy azokra hat érzékenyen egy kedves szó vagy megjegyzés akik nagyon kevés kontaktusban állnak más emberekkel, de az is igaz, hogy az könnyebben elsírja magát aki érzékeny személy.

Ez túl komplex kérdés ahhoz, hogy kategorizálni lehessen valaki olyat akit nem ismerünk. Szóval, hogy pontos választ kapj ismernünk kell a pszichés állapotát annak aki elsírta magát.

Szerény észrevételem: szerintem aki elsírta magát az egy magányos ember, akit senki vagy nagyon rég hallgatott meg akárki is.

2023. aug. 1. 15:27
 7/11 anonim ***** válasza:
24%
Nem. Ennyire nem vagyok figyelemhiányos, meg nem is gondolom, hogy az igazi, a személyemnek irányuló figyelem lenne.
2023. aug. 1. 15:39
 8/11 anonim ***** válasza:
52%
En hangversenyen sirom el magam.
2023. aug. 1. 17:12
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem fordult elő soha, nem vagyok bolond.
2023. aug. 1. 17:27
 10/11 anonim ***** válasza:
53%
1* volt ilyen, kissé cinkes volt a dolog.
2023. aug. 1. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!