Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Előfordult már önökkel, hogy...

Előfordult már önökkel, hogy ilyen helyzetben egy idegen előtt elsírták magukat?

Figyelt kérdés
Olyan esemény, pl. masszázs vagy kozmetikai kezelés alatt, amikor az illetőt nem ismerték közelebbről, de az önök felé irányuló figyelme akkora lelki katarzist okozott, hogy eleredt a könnyük.
2023. aug. 1. 14:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én mindig kellemetlenül érzem magam, ha egy vadidegen elkezd előttem sírni lelki okok miatt, ami fura, mert szerintem ez az empátia hiánya a részemről. Sosem tudok ilyenkor mit kezdeni a másik féllel, csak ülök, zavartan bámulok ki a fejemből.

Emellett például a meghatódást gyerekkoromban nem tudtam hová tenni. Bennem az volt, hogy ha fáj akkor sírok, ha boldog vagyok, akkor örülök, mosolygok, nevetek. Pont ezért éreztem magam hülyén, amikor például adtam valakinek egy ajándékot és ő elkezdett vígasztalhatatlanul zokogni.

2023. aug. 1. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!