Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Tiltsam le vagy túl reagálom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tiltsam le vagy túl reagálom?

Figyelt kérdés

Hosszú sztori de nem tudom senkivel megbeszélni, és nagyon tanácstalan vagyok.

Pont egy hete beszélek egy fiúval, ő kérte el az instámat, es irt is egyből, mivel külföldön el van idő eltolódás, beszélgettünk meg minden, csomót bókolt. Mindig ő ir először hogy kit csinálok, és sose add egy szavas válaszokat, mindig kérdez erdeklodik. Viszont 20-30-40- és egy órába is telik amíg vissza ir. Mondtam neki hogyha nem akar beszélgetni mondja meg és töröljük egymást de ne szórakozzon velem. Írta hogy semmi ilyesmiről nincs szó csak fáradt és az idő eltolódás miatt szarul tudd írni. Meg mondta hogy eszébe sincs játszani velem. Megint beszélgettünk de mostmár van hogy 2-3 óráig se ir vissza és látom hogy elérhető. Tegnap este telefonáltunk és mondta angolul mondom hogy pontosan értsetek “ I like you a little” es kerdeztem hogy olyan tekintetbe és mondta hogy igen, meg kérdezte hogy beszélgetek e mással. Mondtam hogy nem ő is mondta hogy nem. Utánna viccből mondtam hogy hogy mondhatja hogy én vagyok élete szerelme ennyi idő után és mondta hogy WHAT NO és nevetett.Es mondta hogy majd meglátjuk mi lesz ebből. Ma írtam neki 4 órája de meg mindig nem irt vissza pedig fent van online. Tiltsam le mert játszik velem, vagy én vagyok túlságosan rá állva? De ha valakit kedvelsz nem akarsz vele mindig beszélni?

aug. 13. 15:26
A kérdező szavazást indított:
Tiltsd! Csak játszik veled
Túl reagálod
26 szavazat
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
De kérdezte tegnap hogy én kedvelem e őt úgy meg hogy vonzónak találom őt. Egyébként minden jo közöttünk csak mindig olyan későn ir vissza, ja meg azt mondta hogy a munkája meg a barátai miatt is mert hogy elvan szédülve, de ha kedvel valakit az ember így viselkedik?
aug. 13. 15:30
 2/13 A kérdező kommentje:
De volt hogy egyik nap 18 órán keresztül nem tudtam vissza írni, de szóltam előtte neki és ahogy írtam egyből vissza is irt, kérlek segítsetek mit csináljak
aug. 13. 15:36
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne nézegesd állandóan, hogy mikor van fent. Nagyon rákattantál és valóban túlreagálod. Majd ír, amikor ír. Semmit nem jelent, ha pár órával később ad választ.
aug. 13. 15:49
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Nem is fogom nézni csak az esik rosszul hogy valóban kedvel e hogyha fent van és mégse ír vissza ?🤷🏻‍♀️
aug. 13. 16:01
 5/13 anonim ***** válasza:
85%

Fuhhh.. Hát nem kicsit reagálod túl.

"Utánna viccből mondtam hogy hogy mondhatja hogy én vagyok élete szerelme ennyi idő után.."

🙄 Taszító, hogy ráakaszkodsz és mégha te viccnek is szánod, pont az ilyen butuska mondatokból látszik, hogy túl gyerek vagy még ehhez. Ezt nem bántásból írom, tényleg gyerekes a "rózsaszín ködödet", álomvilágodat ennyire rátolni egy lényegében vadidegenre.

aug. 13. 16:05
 6/13 A kérdező kommentje:
Nagyon igazad van, enis megbántam és biztos hogy rosszul leszek akárhányszor eszembe jut majd, van meg esély hogy vissza állítsam az önbecsülésemet a szemében ? 😭😭
aug. 13. 16:07
 7/13 anonim ***** válasza:
92%
Persze, ha nem nyaggatod. Ha ír, akkor válaszolsz neki normálisan, amikor van időd és kész. Ha akar valamit, akkor úgy is beszélgetni fogtok, ha pedig nem, akkor megszakad a kommunikáció. Mivel külföldön él, így nem sok reményt fűznék hozzá a helyedben hosszútávra, de ezt nyilván majd meglátjátok.
aug. 13. 16:17
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! Megpróbálom magam nem le égetni többet 😂 Es megfogadom mindenki tanácsát!!! Jót tesz ha idegen véleményt hallunk mert én szentül megvoltak győződve hogy nekem van igazam, és majdnem le is tiltottam
aug. 13. 16:20
 9/13 anonim ***** válasza:
33%

Egyáltalán milyen reményeid vannak a világ másik részén élő pasival szemben?

Amúgy meg mi a fenének kellene azonnal válaszolnia? Akinek van élete az nem bújja egész nap a közösségi hálót.

aug. 13. 18:41
 10/13 anonim ***** válasza:
64%

1. Nem mindenki ül a gép/telefon előtt 0-24.

2. Ennyi ismeretség után (szerintem) még korai lenne ilyenekről beszélni.

aug. 13. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!