Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ő az igazi, vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ő az igazi, vagy csak túl reagálom az egészet?

Figyelt kérdés

Tavasz elején álmodtam egyik osztálytársamról, aki nem is jutott az eszembe, de még is ő jelent meg. Lényege az volt hogy egymás telefonját néztük, semmi extra, nem igazán foglalkoztam vele, inkább próbáltam ugyan úgy viselkedni mint eddig.

Azután jött a 2. álmom vele, labdáztunk csak mi ketten, na itt már valami nem volt kóser.

3. álom meg egy veszekedésből mentett ki.

Elkezdtem megnézni milyen üzenet lehet ezeknek az álmoknak.

Telefon: "Várja is, féli is az üzenetet. Kérdezhetné, de nem meri. Még a csalódás is jobb lenne, mint a tehetetlenségként átélt várakozás. Ha megszólal, mond valamit, ez a múlt szava."

Labda: "A játék öröme, amelyet átélhet egy felnőtt is, ha társával őszintén élvezi az intimitás lehetőségeit."

Segíteni: "Ha bajban nyújtja kezét, tartós barátság születik."

Ezek után elkezdtem figyelni a fiút, de nem figyelt rám, észre se vett.

4. álmomban pedig megcsókolt, nem is kell mondani mit jelent.

5. álmomban elkésett a szülinapi bulimon. (Késés: "Még nem mulasztotta el teljesen a lehetőséget, de ha tovább töpreng…")

6. álmomban csak állandóan oda akart ülni ahol én vagyok (Nem találtam jelentését :I)

7. álmomban az osztálykiránduláson bevallotta nekem hogy mit érez irántam és összejöttünk. (Vallomás: "Addig nem lesz nyugta, amíg ki nem mondja, be nem vallja.")

Eddig az 1-3 megtörtént, nem viccelek. Eddig nem álmodtam senki másról csak róla, és most kezdek összezavarodni.

Segítsen valaki... :(

2023. máj. 14. 16:53
 1/1 anonim válasza:
94%

Kedves kérdező!

Különös dolgok az álmok az biztos, de nem feltétlen kell beléjük olvasni. Ha szimpatikus az illető, szerintem tégy egy próbát, ismerkedj vele, de ha eddig sem érdekelt, és ez után is csak az álom miatt figyeltél fel rá, viszont továbbra sem érdekel úgy, akkor szerintem felesleges több értelmet tulajdonítani nekik.

2023. máj. 14. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!