Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez mit jelenthet? Ő az igazi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelenthet? Ő az igazi vagy sem?

Figyelt kérdés

Alakulóban van egy fiúval és nagyon úgy látszik h lesz is belőle valami...

Na de , én eddig minden egyes fiút megnézve tudtam fantáziálni az intim dolgokról, de ő más persze felé is vonzódok szexuálisan de valamiért másabb, vele nem tudom elképzelni vagy inkább azt mondom hogy úgy nem...

Vajon ez mitől lehet?

Korán és hirtelen jött ez a "kapcsolat" , vagy netán még nem nyíltam meg felé úgy, vagy netán csak zavarba lehetek, vagy őt ténylegesen szeretem és ez ezért van?

Szerintetek?

17/L

2022. szept. 18. 16:37
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
szerelem
2022. szept. 18. 18:49
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
Ő miben másabb mint a többi fiú, hogy vele nem tudsz epképzelni "úgy" intim dolgokat?
2022. szept. 18. 18:51
 3/4 anonim ***** válasza:
37%
1. barátod?
2022. szept. 18. 19:07
 4/4 anonim ***** válasza:
85%
Lehet azért, mert eddig nem kerültél egy fiúhoz sem olyan közel, hogy eljussatok az ágyig, csak ábrándoztál róluk. És most, hogy tovább is juthattok, ez tudatalatt egy kicsit megijesztett.
2022. szept. 18. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!