Evavagyok kérdése:
Nem tudom, hogy mit jelenthet? A következőt álmodtam: sakkoztam, és éppen a fehér gyaloggal léptem. De a figura valahogyan szétesett. Belül néhány korhadt fadarab mellett igazi aranyékszereket találtam.
Figyelt kérdés
Először egy aranygyűrűt szép, értékes kővel, aztán még aranymedált is. Mind nagyon értékes volt. Mit jelenthet ez?2011. szept. 1. 09:34
1/3 anonim válasza:
Talán, hogy épp a legértéktelenebbnek tűnő dologban van elrejtve valami számodra értékes...
2/3 A kérdező kommentje:
Tetszik ez a válasz. Még meg kell keresnem azt a jelentéktelen dolgot, ami annyi értéket rejt a számomra.
2011. szept. 2. 20:10
3/3 anonim válasza:
Valamelyik ismerősöd így csempészi az aranyat!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!