Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csak szíktásközeli...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak szíktásközeli állapotban tudom kimutatni az igazi érzelmeim?

Figyelt kérdés
Csak ekkor sikerül valami elemi erővel megmutatni őket, de ez baromira sokat kivesz belőlem. Általában 3-4 alkalommal sikerül megmentenem a kapcsolatot ezzel, de aztán elfogy az erőm, elmúlnak az érzések.
2022. nov. 4. 14:55
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Biztos írnak majd olyanok is akik hasonló cipőben járnak/jártak, de "külsősként" én csak azt tudom tanácsolni hogy ezt gondold át magadban. Egyszerűen csak gondolkozz el azon milyen vagy, mik a hibáid, és ha erre rájössz úgy tudsz majd fejlődni.
2022. nov. 4. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!