Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha napokig nem keres akkor már nem is fog soha sem?
Figyelt kérdés
Barátommal összevesztünk,félek h nem fog keresni.De közben haragszom is rá.2022. júl. 6. 13:58
1/8 anonim válasza:
Már soha nem fog keresni, így jártál
2/8 anonim válasza:
Többet tudnánk segíteni, ha kicsit részleteznéd a körülményeket. Mi a baj? Min vesztetek össze?
4/8 A kérdező kommentje:
2-es:Különbözünk egymástól,én ragaszkodóbb vagyok,ő viszont nem tudja kimutatni az érzéseit,így én nem érzem annyira az ő szeretetét.
2022. júl. 6. 15:11
5/8 anonim válasza:
És mióta vagytok együtt? Mert ha csak egy-két hetes kapcsolat, én is azt mondanám, hogy nem fog már írni, de ha azért már együtt vagytok két-három hónapja, nem igazán állná meg a helyét, ha csak így szó nélkül lelépne.
6/8 anonim válasza:
#4 Nem akarok senkit sem megbántani, de ha ezen a dolgon annyira összevesztetek, hogy napok óta nem keres, akkor szerintem nem vagytok még elég érettek egy kapcsolatra.
7/8 A kérdező kommentje:
5-ös:Lassan 3 hónapja lenne neki.Eddig én kezdeményeztem a béküléseket,mert aznap nem keresett soha de azt mondta h keresett volna majd.Na most meglátom,ha egyszer nem én fogom keresni akkor ő mennyi idő után fog.Most én nem igazán kíméltem,neki vágtam mindent,amit eddig nem tettem,remélve h meglátja mennyire fájnak bizonyos dolgok nekem.Vajon az a jó ha azt hiszi h miatta szomorú vagyok vagy inkább boldog?Melyik fogja hamarabb rávenni arra h írjon?
2022. júl. 6. 18:59
8/8 anonim válasza:
Hagyd a francba ezt a gyereket. Most is azt várja, hogy te fuss utána. Legyen már tartásod. Majd elmúlik az érzelem és el is felejted.
Csak ne legyen abból minta számodra, hogy ilyen típusú faszik után futkosol. Ez ritka szánalmas.
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!