Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudtad, hogy Ő az igazi?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudtad, hogy Ő az igazi?

Figyelt kérdés

2021. szept. 9. 21:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudtam 🤷🏼‍♂️
2021. szept. 9. 21:36
 2/7 anonim ***** válasza:
26%

A jelleme ugyan olyan volt A jelöltnek szinte mint az enyém (később bármilyen furcsa ez is volt az oka hogy szakítottunk).

Szóval az igazit még nem találtam meg,de nem is nagyon keresem,nekem most csak a szex amire fókuszálok,szexpartnert keresni,valljuk be így elég nehéz igazit találni :D

2021. szept. 9. 21:58
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
2# de azt le merem fogadni, hogy most egy csomó privát üzenetet kaptál a jelentkezőktől:D
2021. szept. 9. 22:33
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Ne csodalkozz egy ribizlittol...
2021. szept. 9. 23:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudhatom, hogy ő-e az, de azt elég pozitív jelnek gondolom, hogy eddig az összes kapcsolatomban úgy volt, hogy folyamatosan görcsöltem, hogy mit fog szólni ehhez meg ahhoz a szokásomhoz és mindig úgymond megjátszottam magam előtte, ennél a kapcsolatomnál viszont sokkal felszabadultabb tudok lenni és nem szégyellem a cikisebb dolgaimat se kimutatni előtte.
2021. szept. 9. 23:42
 6/7 anonim ***** válasza:
44%
Nem csak egy igazi van.
2021. szept. 10. 12:03
 7/7 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon sok "igazi" van. Persze ettől még simán előfordulhat, hogy egész életedben 1-el sem fogsz találkozni (vagy legalábbis nem lesz lehetőséged vele összejönni). A lényeg az, hogy ezzel nem kell foglalkozni. Valószínűleg lesz még sok párkapcsolatod, a legtöbbnek valami értelmetlen dolog miatt lesz vége, és amikor rájössz majd, hogy felesleges az "igazi"-t keresni, majd megállapodsz az egyiknél.
2021. szept. 11. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!