Mennyi együtt töltött idő után tudtad a párodról h ő az igazi?
Mi 4 hónapja vagyunk együtt a barátommal, de nagyon jól megvagyunk. Mindent megbeszélünk, ha valami van, semmit sem hallgatunk el egymás elől. Jókat dumálunk, jól érezzük magunk, bármit csinálunk. Úgy érzem, megtaláltam, ő az igazi, nem lehet h ennek egyszer vége legyen. Tudom, h korai és nem is kell most eldöntenem, csak érdekel h azok, akik végül megházasodtak, meg évek óta együtt vannak, azok mennyi idő után érezték azt, h nekik a másik kell örökre?
köszönöm
19L
Minden páromra azt hiszem h az igazi, különben egy percet sem pazarolnék rájuk :D
DE: Már 4 éve vunk együtt a párommal, 30-án lesz az évfordulónk :) és nagyon jók vagyunk együtt. Már nem a parázsos szakaszban vagyunk de imádjuk, becsüljük egymást, és remek csapat vagyunk. Ha azon gondolkodnék, h nekem az kell az a bizsergés ami az elején, azt mondanám, nem ő az igazi, de tudom, h ez a bizsergés max két évig tart- legalábbis ezt állítják a tudósok :D És én boldog vok szeretem, akkor kinek kell a bizsergés? Olyankor amúgy sem tudunk racionálisan gondolkodni az meg kell az élethez :D
Egyébként nincs is ilyen, hogy igazi, vagyis vannak olyan szerencsés emberek a világon, akik találkoznak olyan személlyel vagy személyekkel, akikre rá tudják húzni ezt az "igazi" szöveget.
Én az ilyet csak akkor hiszem el, ha egy 70 éves ember mondja, hogy azzal élte le az életét, akivel a legjobb volt neki. Csak a múltat és a jelent látjuk, a jövőt nem.
Olyan két év után...Addig is rajongtam érte, szerelmes voltam, szerettem. De amikor teljesen komoly lett az elhatározásom és mély az érzés bennem, hogy akár Ő lehetne a gyermekem apja is az 2 év után volt.
Most iszonyúan haragszom rá, mert megbántott ma, de most is szeretem, nagyon...
21-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!