Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nagyon gyors a tempó vagy én reagálom túl?
Szerintem az a baj hogy azt hiszi hogy nálad ilyen ,,könnyen" mennek a dolgok mivel első nap csókolóztatok.
Szerintem mondd neki ha szeretnél valamit hogy beszélgessetek, ha meg nem szeretnél semmit akkor inkább most hagyd mert ebből az fog kijönni hogy húzod az agyát
Sosem lehet tudni.
Anno 20 éves koromban elmentünk egy nagyobb haveri körrel folyópartra sátorozni két napra. Nekem mondjuk nem volt saját sátram, ezért kölcsönkértem egyet a sráctól, akivel elkezdtük kicsit kedvelni egymást, de ő végül nem tudott eljönni. A parton éjjel, mikor mindenki aludni ment, akkor egyedül maradtam egy sráccal. Látásból régóta ismertem, sokszor mentünk egy busszal, de nem szóltunk sosem egymáshoz. Tök jól elbeszélgettünk, egész éjjel fenn voltunk kettesben, iszogattunk, aztán sorban keltek fel a többiek, mi meg valamikor a délelőtt folyamán aludtunk külön-külön egy-két órát. Délután ugyanott folytattuk, ahol abbahagytuk a beszélgetést. Később az egyik hülye ismerős lehajtott a gátról a kocsival és nem tudott visszatolatni, fel kellett tolniuk a kocsit, a srác is ment, hogy segít. Mikor felállt mellőlem, utána kérdeztem, hogy csak így ott hagy? :) Akkor csókolt meg először. Éjjel az ő sátrában voltunk, sokat csókolóztunk, de egyéb nem történt, csak aludtunk. Másnap megkerestem facen, bejelöltem és beállítottam a kapcsolatot. Utólag derült ki, hogy ő ezt ennyire nem gondolta át :D, de azért találkozgatni kezdtünk szűkebb haveri körben, két hét múlva pedig teljesen váratlanul szerelmet vallott nekem. Én még nem voltam azon a szinten, de 1-2 eltelte után bennem is kialakult. Bő másfél évet voltunk végül együtt.
Szóval sosem lehet tudni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!