Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak én reagálom túl?
Szóval barátnőmmel 2 hónapja vagyunk együtt. Eddig nem volt semmi veszekedés de pár napja volt egy kis vitánk, de nem olyan nagy dologról.
De ezóta olyan furának érzem.
Ebben a vitában én érzem magam hibásnak, de bocsánatot kértem tőle. (Ha valaki szeretné tudni mi is volt az privátban leírom, ide nem szívesen)
Kérdeztem tőle hogy akarja még ezt a kapcsolatot és hogy szeret e még és azt mondta hogy igen, de akkor sem érzem olyannak mint előtte.
Hétvége körül talizunk és akkor nyilván többet fogok tudni, de addig meg fog enni az ideg.
Ugyan ezt éreztem mikor az exemmel szétmentünk.
Én vagyok neki az első és lehet még nem tudja mit tegyen ilyen helyzetben és csak én mesélem be magamnak.
Szerintetek is csak én reagálom túl?
Hát a lányok elég sokszor hisztiznek csak azért, mert miért ne :D
Szóval tudom, hogy sok jelentéktelen dolog maitt is megsértődnek, mert elvárják, hogy a pasik gondolatolvasók legyenek.
Ha szeretnéd leírhatod nekem privátban, szívesen segítek :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!