Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, én reagálom túl, vagy ez nektek is nehéz lenn?
Az a helyzet hogy a barátnőmmel 8 hónapja vagyunk együtt, amikor összejöttünk teltebb volt mint most. Nagyon sokat edz és diétázik (mert beteg) és fogy/ formálódik az alakja ( pl. Elkezdett igazàn látszani hogy milyen nagy melle is van). Nagyon csini lett de én a kapcsolatunk elején és most is ugyan úgy szeretem. Viszont sok fiú/ ffi megnézi és ez zavarja. Most elkezdett valami kialakulni benne hogy ő csúnya és nem érdemel meg engem, és már alig van önbizalma. Ez azért gond mert látom hogy koránt sem olyan boldog mint régen. Elkezdett minden nap sminkelni (pedig anélkül is gyönyörű) meg csomó mindenhez nincs kedve vagy az a válasz hogy ezt nem érdemli meg. Régen meg tudott bolondulni azért ha kényeztettem (nem csak extrém dolgok, ilyenek hogy simogatom, puszilgatom a hasát/ kulcscsontját hasonlók) most pedig az mondja nem érdemli meg.
Mit tegyek? Ez engem nagyon zavar mert örömet akarok neki okozni. 16L 17F
Előre is köszi
Láthatóan mentálisan is beteg szegény.
Egy pszichológussal ideje lenne beszélnie. Hosszú távon ez a hozzáállás el tudja venni az ember kedvét a párkapcsolattól.
Volt olyan kapcsolatom, ami a hasonlóan beteges önbizalmi problémák miatt ért véget. Idővel nagyon illúzióromboló, amikor már egy jó szavad sem lehet ahhoz, akibe szerelmes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!