Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz rálelni az igazira?
Mivel alapjáraton nem vagyok egy bulizós fazon, így sok lehetőségtől megvonom magam azt nem tagadom. Viszont sikerült kisebb-nagyobb kapcsolatokat kialakítanom már korábban lányokkal, így nem arról van szó, hogy egyáltalán nem tudok ismerkedni. Csak az bánt, hogy igazán komoly célú rendes kapcsolatig nem sikerült még eljutnom. Így valamilyen szinten mégiscsak szomorkodom. Idáig nagyrészt interneten történt az összeismerkedésem lányokkal. Csak rendszerint mindig az volt a probléma, hogy a távolság és hogy emiatt nem tudjuk mindennap látni egymást. Illetve, volt olyan is, hogy éveken keresztül úgymond közeli baráti kapcsolatban voltam egy lánnyal, de valamilyen úton módon megszakított mindent és lelépett az életemből. Meg részem volt, ilyen bizonytalan kapcsolathoz is, ami barátságként kezdődött aztán több lett, majd megint barátság és vége lett.
Így aztán már, valahogy elegem van ebből a létformás helyzetből. Nyilván nem fogok kiugrani emiatt az ablakon szerelmi bánatomban, de nem is lelkesedem az örömtől. Viszont próbálom tartani magam és mindig előre nézni, elfeledni a múltat. Meg mostanában belekezdtem az érdeklődési körömnek megfelelő klubba is részt venni, hátha egyszer szerencsém lesz az igazihoz. Vagy ha összejön a leendő karrierem, mert ott is eléggé gyakran fogok emberekkel találkozni és szinte nyitott az út az új kapcsolatok kialakításához. Persze az internetes ismerkedéstől sem zárkózom el végleg, csak sajnos nem mindenkinél működik ez a távkapcsolati megoldás.
Mindenesetre most jó volt magamból kiírni ezt a témát.
F
Én is kissé így vagyok vele nőként.
Nagyon kicsi az esély hogy rátalálj az igazira, ez nalam sincs másképp.
De járj nyitott szemmel.
Nem az igazit keresd, olyan szempontból, hogy ne tökéleteset akarj. Senki sem tökéletes. És persze ne legyen egy listád, hogy minek kell megfelelni. Egy barátnőt keresel, nem egy új porszívót.
Szóval legyél nyitott, főleg a másik személyiségére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!