Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsofimágus kérdése:
Csak én reagálom túl?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki igazából a bátyám haverja, és sokat van nálunk, amikor nem csak a tesómmal törődik, hanem velem is nagyon figyelmes (például amíg a bátyám borotválkozik, addig ő kijött velem az udvarra kiscicázni, közben pedig rólam kérdezősködött). Szerintetek csak én gondolom túl, vagy tényleg előfordulhat, hogy lehet köztünk valami?2019. jún. 29. 13:28
1/7 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy túlreagálod. Idővel eldől.
F.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😄
2019. jún. 29. 15:14
3/7 anonim válasza:
Hát nem hiszem hogy lépni fog komolyabban feléd amíg nem biztos abban hogy te mit érzel mivel általában a lányoknak a fiútestvérei nem nézik jó szemmel ha a hugicára rámozdul a haverjuk
4/7 A kérdező kommentje:
A bátyám nem az a huu de védelmezős fajta... konkrétan kiskorunkban a suliban letagadta, hogy a huga vagyok😂
2019. jún. 29. 23:19
5/7 A kérdező kommentje:
Megkaptam a választ: én reagáltam túl mert becsajozott
2019. júl. 3. 20:54
7/7 A kérdező kommentje:
Így jártam 😅
2019. júl. 4. 00:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!