Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl? Vagy én voltam bunkó, hogy ráírtam?
Ötödik óta tesztett egy lány. Túl fiatal voltam ezért nem akartam még párkapcsolatott. Nyolcadik elején megkerestem és elhívtam randira. -Nem akarunk együtt elmenni valahova?
-Talán....
Másnap rámír facen, hogy ez nem fog összejönni. Természetesen tudomásul vettem. Gondoltam tuti nem akar velem társalogni (mert a randi felkérés után rám sem nézett, mindig elkapta a fejét amikor ott voltam). De volt egy buszbalesete, ahol semmi komolyabb nem történt, csak egy enyhe agyrázkodása lett.... rá akartam írni, hogy hogy van, de letiltott messengerről..... (egyébként a randi kérés és a bisz balesett között 5-6 hónap telt el). Teljesen ledöbentem, mert direkt nem írtam rá, gondoltam nem akarja, hogy írjak. Nem is akarta, le is tiltott..... volt egy másik facebookom, ami egy "kamu" profil volt, hogy..... hát, igazából fogalmam sincs miért van még 1 facem..... mindegy, a kamu facebookomon a nevet átírtam a valódi nevemre és ráírtam a csajra, hogy nagyon rosszul esett, hogy azt hitted zaklatni foglak stb..... Ez volt 2 hete. Azóta el sem olvasta az üzenetett, pedig csináltam olyat is, hogy: "Átküldöd? Ja bocsi, nem neked....". Hátha elolvassa, de nem olvasta el. Személyesen pedg nem tudom, meg nem is akarom elmondani neki. És most nagyon haragszok rá, hogyha már nem volt képe személyesen beszélni velem és le is tiltott akkor legalább olvassa már el az üzenetem....
A kérdésem az lenne, hogy: Túl reagálom? Igazam van? A csajnak van igaza, hogy csak azért sem olvassa el? Zaklatom, hogy letiltott de azért is ráírtam? Tényleg csak a véleményetekre vagyok kiváncsi.
De most mi volt ebben a bunkó? :D megmondta , hogy nem és kész
Ahogy írtad nyilván azért tiltott mert nem akart veled beszélni. Erre irkálsz neki másik Fb rol :D az hihetetlenül gáz haver
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!