Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titi66 kérdése:
Most ezt túl reagálom?
Figyelt kérdés
Ma átmentem a barátomhoz és gépeztünk aztán láttam hogy ott egy csaj aki elérhető volt. Azt mondta az a volt barátnője tavaly írt utoljára neki. De a becenevét nem töröli ki. Ami Princess és minden emoji izé. De nem akarja kitörölni. Nem tudom mért lenne nagydolog ha kitörölné... Tudom ez így nagyon úgy tűnik mintha egy kis tini p.... lennék. Oké talán egy kicsit az vagyok de szerintem ennek egyik lány sem örülne hogy ott van az exe és a becenevét meg nem akarja megváltoztatni. Oké most csak hisztizek. De ezt muszály kiírni magamból mert attól megnyugszok valamennyire... XD2018. aug. 28. 14:04
1/11 anonim válasza:
Beszélj vele hogy mit akar jobban. Téged vagy az exét? Ha fontos vagy neki, törölni fogja. Azt megkérdezhetem hogy mennyi idősek vagytok és mióta vagytok együtt?
3/11 anonim válasza:
Túl bizony 🙂 Hallodtál már olyan esetről hogy akik jártak egy bizonyos ideig,a vége szakitas lett,de nem verekedéssel,és nem véröntéssel mentek szét? Simán szakitottak ennyi.Az hogy még bevannak jelölve egymásnak ismerősnek vagy a pc játékon az nemjelent semmit sem. Nem kell ezt túl reagálnod..Ha pedig mégis alapból "dühöngő bika vagy" akkor próbálj megnyugodni,vagy legalább ne mutasd ki annyira a párod elött..
4/11 anonim válasza:
Bar en lanyok vagyok,de en se toroltem az exem becenevet a szakitasunk utan,azota is be van allitva,nem foglalkozom vele. A baratommal lassan ket eve egyutt vagyunk,nagyon szeretem es nemreg ossze is koltoztunk,szoval semmi befolyasa annak,hogy az exemnek be van allitva a becenev. Mostmar egyebkent csak azert se torlom,mert ha igen,azt latja a masik,es nem akarom hogy irjon nekem vagy valami.Egyebkent o sem torolte az enyemet,pedig mar neki is volt azota kapcsolata,hogy most van-e azt nem tudom,de a lenyeg,hogy az en tapasztalatom alapjan ilyesmi miatt nincs okod aggodalomra szerintem.
5/11 A kérdező kommentje:
"Muszáj" Bocsi :D Köszi a válaszokat!!
2018. aug. 28. 15:58
6/11 A kérdező kommentje:
2 hónapja szval elég friss a dolog
2018. aug. 28. 15:59
7/11 anonim válasza:
Szerintem ez nem normális. Ha békében is de elváltak, akkor letiltják egymást nem beszélnek törlik teljes mértékben a másikat az élteükből...
8/11 anonim válasza:
Szerintem pedig az oké lenne ha úgy váltak el hogy békében de attól még miért esik nehezére kitörölni a becenevet? Az csak egy becenév könyörgöm.....
9/11 anonim válasza:
Személy szerint én kitöröltem a becenevét. De nem tiltottam le mert úgy éreztem felesleges. A beszélgetést "Archiváltam" facebook-on így nem kerül előtérbe. De ha már nem beszélnek akkor felesleges kitöröltetni vele, mert esetlegesen ezzel újra elkezdhetnének beszélgetni.
10/11 anonim válasza:
Ez nekem azért furcsa, mert mi letilottuk egymást mindenhol az exemmel, én letiltottam messengeren, ő facen engem, én letiltottam instán, ő letiltotta az összes telószámom. xD
Szerintem nem nagy dolog, engedd el ezt az ügyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!